Els dos jugadors, propietat de Promoesport, centrats en aconseguir la salvació

Tejera i Jean-Luc eviten parlar de les seves renovacions

Dos dels jugadors granes que acaben la seva vinculació amb el Nàstic el 30 de juny d’aquest 2018 han estat entrevistats durant aquesta setmana en varis mitjans locals.

Es tracta de Sergio Tejera i Jean-Luc Assoubre, que han evitat parlar de renovacions fins a aconseguir l’objectiu de la permanència.

El migcampista barceloní va ser entrevistat aquest passat dimecres al Diari de Tarragona. Preguntat per la seva renovació, que el Nàstic li va oferir durant el mes de març, Tejera va tirar pilotes fora: “M’ho he de pensar. El club m’ho ha ofert i és una opció que tinc. No he pres cap decisió. Estic centrat en aconseguir l’objectiu l’abans possible i després decidiré el que vull fer”.

En la mateixa línia s’ha pronunciat aquest dijous Jean-Luc Assoubre, en una entrevista publicada al Diari Més. L’ivorià deixa en mans del club i del seu representant el tema de la renovació: “Depèn del club i del meu representant. De moment, estic concentrat en la temporada. Estem lluitant per salvar-nos i això és el més important”.

Cal recordar que aquests dos futbolistes pertanyen a l’agència de representació de futbolistes Promoesport.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here