Stèphane Emana torna a la titularitat en l’empat de l’Atlético B al Toralín

En aquest espai fem un seguiment individual setmana rere setmana a tots aquells jugadors que el Nàstic té cedits per tal de conèixer com està anant la seva experiència lluny de Tarragona i si estan oferint arguments per formar part del primer equip la pròxima temporada.

Com sempre, comencem pel Grup IV de la Segona Divisió B, on tenim el gruix dels futbolistes cedits per part de l’entitat grana. En aquesta ocasió, la jornada va ser força fructífera per a la UD Melilla, que va imposar-se per un contundent 3 a 0 al CF Villanovense. Malauradament, Sandro Toscano segueix sense comptar amb massa minuts i en aquest partit només va jugar-ne set. Això si, en aquest temps va tenir prou per fer una bona assistència a l’espai perquè Mustafà Azman fes el tercer i darrer gol del partit. Veurem si això l’ajuda a guanyar-se els minuts en les properes jornades.  De moment, el conjunt de Manolo Herrero s’ha tret un rival de sobre en la lluita per accedir als play-off, tot i que les victòries del Real Murcia i l’Extremadura no l’han acompanyat.

Menys sort van tenir els dos altres jugadors que estan involucrats en la lluita per mantenir la categoria. El Betis Deportivo de Carlos Blanco rebia a casa a Las Palmas Atlético en un partit de quatre punts, ja que ambdós es troben dins de les places de descens. El partit va finalitzar amb un estèril empat sense gols que només serveix perquè tots dos li retallin un punt al play-out després de la derrota del Córdoba B al Nuevo Colombino.  El duel va acabar amb 0 a 0 entre altres coses perquè el porter visitant, Pedro López, va fer una gran intervenció per refusar el magnífic llançament de falta directa del central cedit pel Nàstic.

Per la seva part, el Jumilla de Carlos García va caure per 2 a 0 al Nuevo Vivero, feu d’un Badajoz que amb aquest resultat va fer una pas endavant per assolir la permanència. Pel que fa al migcampista andalús, va tornar a ser de la partida i va completar els 90 minuts, tot i que no va poder evitar la derrota i la consegüent destitució de José Francisco “Pato” com a màxim responsable de la banqueta. El conjunt murcià va perdre l’oportunitat d’empatar a punts amb el filial del Córdoba i segueix a tres punts de la 16a posició.

Viatgem a Portugal, on Juan Delgado va tornar a ser suplent en el partit entre el Tondela i el Portimonense, equip situat a l’equador de la classificació. No obstant això, el xilè va ser, una vegada més, el primer canvi del seu entrenador i va entrar al camp en el minut 65. Llavors, el resultat ja era d’empat a dos, la qual cosa no va variar al final del partit. El CDT segueix 12è amb 31 punts.

Per la seva part, Stèphane Emana va tornar a l’onze titular d’Óscar Fernández en la visita del filial de l’Atlético de Madrid al camp de la SD Ponferradina. El camerunès va jugar els 90 minuts i va gaudir d’una bona ocasió per inaugurar el marcador amb un remat a boca de canó que va sortir per sobre del travesser. La jugada, però, va quedar anul·lada per fora de joc. El mateix va succeir en la segona ocasió que va tenir davant Javier Mandaluniz, al qual ja havia superat abans que el col·legiat invalidés l’acció. El petit dels Emana va tenir una tercera ocasió en el segon temps en una jugada embolicada dins de l’àrea, però no va tenir l’encert suficient per desfer l’1 a 1. Aquest resultat permet que el filial matalasser arribi als 50 punts i se situï a quatre de la promoció.

D’altra banda, ni Alberto Varo ni Elvir Maloku van gaudir de cap minut amb el FC Barcelona B i l’AEK Larnaka respectivament. El primer ni tan sols va entrar a la convocatòria corresponent al duel davant la Cultural Leoensa, que es va saldar amb una derrota pel filial blaugrana. Per la seva part, l’extrem croat sí va asseure’s a la banqueta en el duel entre el conjunt d’Imanol Idiákez i l’AEL Limassol, tot i que com ja hem destacat no va ser partícip del duel.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Aprofitar les baixes

El Málaga CF trepitjarà la gespa del Nou Estadi (diumenge, 16:00 hores) buscant d’endur-se els tres punts davant un Gimnàstic de Tarragona immers en...

L’Extremadura suma els 3 punts del partit contra el Reus i posa terra de per mig amb el Nàstic

La jornada 31 de Segona Divisió havia d'enfrontar a Extremadura i Reus a l'estadi Francisco de la Hera. Degut a l'expulsió del conjunt del...
video

Enrique Martín: “El campionat es va acabant i les oportunitats també”

Enrique Martín ha atès els mitjans de comunicació aquest migdia per analitzar el partit d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Málaga al...

Màxima igualtat en els enfrontaments contra el Málaga

Nàstic i Málaga s'enfrontaran aquest proper diumenge al Nou Estadi a partir de les 16h de la tarda. El precedent històric entre els dos equips...

César Arzo serà candidat al Congrés dels Diputats per Ciutadans

L'ex defensa grana César Arzo canvia el futbol per la política. Amb 33 anys, el que va ser central del conjunt tarragoní durant les...