Resten vuit jornades per acabar la lliga, i el conjunt grana hauria de guanyar tres partits com a mínim per salvar-se

Un final de temporada on relaxar-se és caure al pou

El Nàstic de Tarragona ha fet un pas enorme cap a la permanència, guanyant dos partits consecutius a casa davant rivals destacats, com són Lugo i Valladolid. Això fa que el conjunt grana sumi sis punts de sis possibleses situï catorzè a la taula, a dos partits de la zona de descens i amb una ratxa positiva que hauria de servir per tancar la permanència al més aviat possible.

Per davant resten vuit jornades on el conjunt de Nano Rivas s’enfrontarà a vuit rivals amb objectius diferents: tres que lluitaran pel playoff d’ascens, dos equips pràcticament descendits, un rival directe per la permanència i dues jornades finals davant dos conjunts que es barallaran per pujar a Primera per la vida directa. Per anar bé, el Nàstic hauria de guanyar, com a mínim, tres partits.

El proper partit serà al Carlos Tartiere davant l’Oviedo. Els asturians són vuitens i després de la seva victòria davant el Lugo volen continuar aspirant a entrar a la zona de promoció d’ascens. El conjunt blau és un ‘etern aspirant’ a Primera des de l’any que va pujar a Segona juntament amb el Nàstic, la seva afició és tant fidel com exigent i pressionarà de valent el seu equip aquest diumenge.

Després, el Nàstic rebrà al Nou Estadi a un dels equips més regulars de la categoria, el Numancia. Defensivament sòlids, els sorians són un dels emblemes de la Segona Divisió, d’on no baixen des de 1997. Fora de casa, però, no són el rival més complicat de la categoria.

Posteriorment els grana visitaran el camp del Lorca, equip que tot i estar pràcticament sentenciat continua mostrant senyals de vida i pot donar un ensurt als de Nano Rivas. Després, Osasuna visitarà el Nou Estadi amb ganes de revenja després del partit ajornat que es va endur el Nàstic a la primera volta.

Els tarragonins visitaran el Sevilla Atlético a mitjans de maig. Un filial sevillista que està pràcticament sentenciat a la Segona B, però que de ben segur que voldrà mostrar la qualitat dels seus jugadors abans d’abandonar la categoria de plata. Si el Nàstic assoleix la permanència aquí, seria òptim perquè a partir d’aquí arribarien els tres partits més complicats de la temporada.

El Nàstic rep la Cultural Leonesa a casa, equip que lluitarà per la permanència fins a l’última jornada. Posteriorment els de Nano Rivas visitaran El Alcoraz per enfrontar-se a un Huesca que ha perdut pistonada però que de ben segur que no voldrà renunciar a l’ascens directe. Per acabar-ho de rematar, el Nàstic rebrà al Nou Estadi al Rayo Vallecano en l’última jornada de lliga. Si bé els madrilenys podrien arribar com equip de Primera Divisió, també podria ser que s’ho juguessin tot o, com a mínim, el campionat de Segona.

Un final de temporada que, malgrat dependre d’ell mateix, el Nàstic hauria de tancar com més aviat millor per no complicar-se la vida en excés.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Aprofitar les baixes

El Málaga CF trepitjarà la gespa del Nou Estadi (diumenge, 16:00 hores) buscant d’endur-se els tres punts davant un Gimnàstic de Tarragona immers en...

L’Extremadura suma els 3 punts del partit contra el Reus i posa terra de per mig amb el Nàstic

La jornada 31 de Segona Divisió havia d'enfrontar a Extremadura i Reus a l'estadi Francisco de la Hera. Degut a l'expulsió del conjunt del...
video

Enrique Martín: “El campionat es va acabant i les oportunitats també”

Enrique Martín ha atès els mitjans de comunicació aquest migdia per analitzar el partit d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Málaga al...

Màxima igualtat en els enfrontaments contra el Málaga

Nàstic i Málaga s'enfrontaran aquest proper diumenge al Nou Estadi a partir de les 16h de la tarda. El precedent històric entre els dos equips...

César Arzo serà candidat al Congrés dels Diputats per Ciutadans

L'ex defensa grana César Arzo canvia el futbol per la política. Amb 33 anys, el que va ser central del conjunt tarragoní durant les...