L’1×1 del Nàstic-Valladolid

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 34 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (8): Àngel. L’aturada que va realitzar al temps de descompte pot valer una salvació. Enorme partit del macedoni que costarà retenir-lo aquest estiu.

Otar Kakabadze (7): Punyal. Més que correcte en tasques defensives, essencial en atac. El georgià millora partit rere partit.

Javi Jiménez (6): Patidor. Va sofrir davant les accions ofensives del rival. De totes maneres va mostrar-se participatiu quan pogué en tasques d’atac.

César Arzo (6): Contundent. La seva veterania i experiència dona equilibri i seguretat a la defensa grana.

Xavi Molina (6): Tosc. Atent al tall però precipitat en la sortida de pilota. Com sempre, abusa de la pilota en llarg.

Fali (8): Líder. Un altre partit on el “7” grana fa una exhibició de coratge i entrega. La seva posició i aportació a l’equip, és essencial.

Sergio Tejera (5): Espès. El barceloní no té la confiança que tenia abans. No troba el seu lloc a la gespa. Li costa agafar el pes i protagonisme durant l’encontre.

Juan Muñiz (6): Indeterminat. Més encertat en la pilota atura, el migcampista asturià no té protagonisme quan s’incrusta a la banda. Té una clara tendència a associar-se al mig, fet que afavoreix la fluïdesa del joc del Nàstic.

Maikel Mesa (6): Retrobat. Bon partit del canari tot i que es va mostrar indecís en la presa de decisions. Poc a poc anem veient el jugador que ens va meravellar a inicis de temporada.

Jean Luc Assoubre (6): Desequilibrant. L’ivorià participa i acudeix amb més freqüència a l’ajuda defensiva. Quan encara els rivals atrau l’atenció de l’equip contrari. En partits encallats la seva presència és essencial.

Álvaro Vázquez (8): Determinant. Molt mòbil en cadascuna de les accions que entrà en joc. La seva versatilitat tenyeix el Nàstic d’un altre color. Va anotar un gran gol.

Manu Barreiro (5): Trist. Ha perdut protagonisme quan no ho mereixia. L’equip ara guanya sense ell i costarà que en els partits al Nou Estadi disputi més minuts. Tot i així va aportar lluita i treball en els minuts que gaudí.

Omar Perdomo (5): Testimoni. Pocs minuts va tenir l’extrem per demostrar quelcom.

Jon Gaztañaga (5): Correcte. Va entrar al partit per tancar espais i dotar de més equilibri al grup. No es va complicar en les passades.

Nano Rivas (7): Estratega. Va plantejar un partit amb la pressió alta amb la intenció d’incomodar al rival. Va encertar en els canvis. Finalment s’emportà uns tres punts quan ja donava l’empat per bo.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here