El conjunt grana avança fins a la 14ª posició

A tocar de la permanència: a 6 punts del descens i a 12 del play-off

La victòria en el darrer suspir al Nou Estadi davant el Valladolid fa respirar als homes de Nano Rivas, que abans de saltar al terreny de joc es trobaven a quatre punts del descens després de la victòria d’aquest dissabte de la Cultural al Miniestadi.

Amb els tres punts al sarró, el Nàstic mantindrà una setmana més la distància de 6 punts respecte la zona de descens, que segueix marcant el conjunt lleonès amb 36 punts. Els granes, amb 42, es col·loquen a la 14ª posició, a 12 punts del play-off d’ascens.

D’aquesta manera, als tarragonins només els separen vuit punts per aconseguir la famosa xifra dels 50, que asseguren virtualment la salvació a Segona A.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here