El Nàstic torna a veure el descens a només tres punts

La Cultural s’imposa al Miniestadi i torna a apretar la lluita per la permanència

Trascendental partit el que s’ha disputat aquest dissabte a la tarda al Miniestadi. El Barça B, equip que marca la línia de la permanència, rebia una Cultural Leonesa que necessitava sumar els tres punts per tornar a apropar-se a la salvació.

Dit i fet; els de Rubén de la Barrera s’han imposat per la mínima (0-1) amb un matiner gol de Buendía al minut 5. D’aquesta manera, els lleonesos apreten encara més la zona baixa de la classificació a Segona, retallant tres punts al Nàstic, que ara veu com el descens es torna a reduïr en un marge de només tres punts.

Per la seva part, l’Alcorcón ha caigut al Municipal de Santo Domingo davant el Numancia (0-1). El conjunt de Nano Rivas podria sobrepassar-lo a la classificació si aconsegueix guanyar aquest diumenge al Valladolid.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here