El davanter del Córdoba CF és el pitxitxi de l’equip, i el segon màxim golejador de la categoria

Sergi Guardiola, ‘es killer’ de Manacor

No és un secret que el Córdoba CF arribarà diumenge al Nou Estadi amb ganes de menjar-se el món. Amb una ratxa de tres victòries consecutives i després d’haver retallat cinc punts a la zona de salvació en tres jornades, els de José Ramón Sandoval veuen en el matx d’aquest cap de setmana un enfrontament clau per les aspiracions dels andalusos.

Un dels principals culpables d’aquesta bona dinàmica del Córdoba és Sergi Guardiola. El davanter balear, nascut a Manacor un 29 de maig de 1991, és el pitxitxi dels blanc-i-verds. Setze són els gols que Guardiola ha marcat aquesta temporada i són quatre les assistències que ha repartit als seus companys. Sense el seu encert, el Córdoba no tindria millors números que el Lorca o el Sevilla Atlético, dos equips pràcticament sentenciats a baixar a Segona B.

En un equip que ha demostrat ser tan irregular, Guardiola és un dels pocs futbolistes que ha demostrat ser constant en les seves intervencions. En els últims sis partits jugats, el balear ha marcat tres gols i ha donat tres assistències. El de Manacor es troba en un estat de forma immillorable. Tant és així que aquesta setmana el Córdoba ha decidit renovar el seu contracte fins a 2022. Independentment si els andalusos aconsegueixen la salvació o no, Guardiola ha demostrat ser un perill constant per la defensa rival aquesta temporada. Un llop que, fins ara, compartia vestidor amb un ramat d’ovelles innocents, a qui fins i tot un conjunt poc encertat de cara a porteria com el Nàstic va aconseguir marcar cinc gols al Nuevo Arcángel.

Diumenge la defensa grana haurà de vigilar de ben a prop el davanter blanc-i-verd. A ell i a José Antonio Reyes. El fitxatge més sonat de l’hivern a la categoria de plata que, sortint des de la banqueta i no jugant més de mitja hora per partit, ja ha repartit dues assistències en tan sols sis enfrontaments.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here