Xavi Molina el dia de la visita de l'Almería al Nou Estadi. | Foto: Gimnàstic de Tarragona

Josep Maria Andreu, president del Nàstic, ha desvelat aquest dilluns en una extensa entrevista al programa Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio com estan les possibles renovacions de jugadors que acaben contracte a final d’aquesta temporada.

Segons ha afirmat el mateix president, el club va oferir la setmana passada de manera formal les renovacions de Xavi Molina, Suzuki i Tejera, que ja esperen resposta per part dels jugadors. “Durant el març o l’abril sabrem la seva resposta, sóc optimista i m’agradaria que seguissin a Tarragona”, matitzava Andreu.

Altres jugadors que acaben contracte el 30 de juny d’aquest mateix any i que no han rebut -de moment- ofertes de renovació són Matilla, Jean-Luc, Juan Muñiz, César Arzo i Manu Barreiro.

Comentaris

avatar