El president grana s’ha mostrat optimista pel futur del club, i ha parlat de renovacions i novetats al club

Josep Maria Andreu: “Si tots estem junts i forts tirarem això endavant”

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha estat entrevistat al programa Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio. Andreu, que ha valorat l’actualitat del conjunt grana, ha assegurat que la pressió al Nou Estadi és cosa del passat, i que aquest diumenge el Nàstic ha de sortir a guanyar davant el Córdoba.

El president grana s’ha mostrat convençut que l’estadi viurà la millor entrada de la temporada. De fet, Andreu ha aprofitat per recordar que “el club té 9.000 socis, i el que han de fer és apropar-se al Nou Estadi per animar l’equip”. El dirigent tarragoní ha afegit que “si tots estem junts i forts tirarem això endavant”.

El Córdoba és un dels conjunts que està en millor forma en aquestes últimes setmanes. Andreu admet que és un equip que “s’ha reforçat bé i ha reaccionat, però nosaltres també ho hem fet i tenim l’obligació de guanyar”.

Durant l’entrevista, Josep Maria Andreu ha fet referència a la necessitat del club de tenir un camp d’entrenament en condicions. El president considera que el camp annex no és suficient, i que no disposa de les dimensions necessàries per a treballar de forma òptima. “Esperem tenir aquest problema solucionat entre els mesos de juliol i agost”, ha assegurat el dirigent.

El futur de l’equip

Una nova primera volta fluixa i la irregularitat de l’equip a casa és un dels motius que fa que l’afició grana es preocupi pel futur del club. Andreu ha acceptat que “hem d’aconseguir fer una primera volta millor”, però alhora ha recordat que “tenim la base d’un equip sòlid per a la temporada vinent”. I és que, segons Andreu, “els diners que es van dedicar a pagar el deute, ara es destinaran a buscar bons jugadors”. Cal recordar que el Nàstic treballa per erradicar de forma definitiva el deute de vuit milions d’euros que havia acumulat des del descens a Segona Divisió B l’any 2012.

El president grana no ha amagat que li agradaria veure el Nàstic més amunt, però també ha assegurat que “no podem estar tristos pel que hem aconseguit en les últimes temporades”. Andreu creu que l’equip acabarà enguany en una situació relativament tranquil·la, alhora que ha recordat que “el que hem de fer any a any és aconseguir els 50 punts i a partir de llavors ja veurem. La Segona Divisió és molt dura, hi ha equips amb gran capital i una bona massa de socis”.

Pel que fa al futur dels components de l’equip, i més en concret de Nano Rivas, Andreu ha recordat que el tècnic de Ciudad Real té contracte per una temporada més. Des del club estan “molt satisfets” amb la tasca de l’entrenador grana, i és una aposta ferma de l’entitat. Durant l’entrevista també s’ha parlat de renovacions. Segons Josep Maria Andreu, el club hauria posat sobre la taula ofertes de renovació per Sergio Tejera, Suzuki i Xavi Molina; en els pròxims mesos es tindran notícies sobre el futur d’aquests jugadors amb el Nàstic.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here