Carlos Blanco es consolida i Stèphane Emana estrena titularitat

En aquest espai fem un seguiment individual setmana rere setmana a tots aquells jugadors que el Nàstic té cedits per tal de conèixer com està anant la seva experiència lluny de Tarragona i si estan oferint arguments per formar part del primer equip la pròxima temporada.

El Betis Deportivo de Carlos Blanco creu en la permanència 

Carlos Blanco ha estat partícip de la gran victòria del Betis Deportivo davant el filial del Córdoba. A més d’un derbi andalús, aquest era un partit importantíssim de cara a les aspiracions dels dos equips per mantenir la categoria. Julio Gracia, Raúl Uche, Liberto Beltrán i Roberto González han estat els golejadors.

El central cedit pel Nàstic ha jugat els 90 minuts, 40 dels quals els ha jugat carregat amb una targeta groga. La seva eficiència a l’hora de sortir al tall li han permès acabar el partit tot i el risc que comporta la seva posició quan ja has vist una groga. Blanco és un dels jugadors que millor està aprofitant la seva cessió. S’ha consolidat en l’eix de la defensa al costat del capità Nacho González. De moment encadena vuit partits seguits jugant de principi a fi.

La victòria deixa al filial blanc-i-verd a dos punts de la promoció de descens que ocupa el Jumilla, mentre que la permanència que marca el Mérida la té a quatre punts.

Carlos García i el Jumilla també guanyen i assalten la promoció

Un dels rivals directes del Betis B és el Jumilla, que també ha guanyat aquest cap de setmana. En el seu cas ho ha fet davant el filial de Las Palmas, que al mateix temps també és un dels equips batallen per la salvació. José Manuel Català, ha estat l’encarregat de marcar la diferència amb l’únic gol del partit.

Carlos García, que havia començat la temporada a les files de la UD Logroñés, ha encadenat el seu sisè partit de titular. De moment, ha fet ple des de la seva arribada al conjunt murcià. El migcampista ha jugat 70 minuts, abans de ser substituït per Txomin Barcina.

Sandro Toscano passa de puntetes en la victòria del Melilla

El Melilla ha aconseguit una importantíssima victòria en un dels escenaris més emblemàtics del futbol estatal, el Nuevo Colombino. Tot i que el Recreativo de Huelva travessa per un moment esportiu i institucional molt delicat, l’envergadura d’aquest escenari sempre cal tenir-la present. No obstant això, el conjunt visitant ha estat capaç d’imposar-se per 0 a 2 amb els gols de Yacine Qasmi i Richard Boateng i segueix a dos punts de la quarta plaça que ocupa el Real Murcia.

En aquest cas, però, el jugador que ens interessa d’aquest equip ha tingut una participació escassa. Sandro Toscano ha sortit en el 88’, i per tant, no ha tingut temps suficient per justificar la seva titularitat la propera jornada.

Juan Delgado segueix sense tenir protagonisme

L’exinternacional xilè no està tenint els minuts que esperava quan va posar rumb a Portugal. De moment, només ha jugat un partit de titular dels tres que ha disputat. En el darrer davant Os Belenenses, ha ingressat en el 77’ i només ha gaudit de tretze minuts sobre la gespa del Estádio do Restelo. Temps insuficient per poder ajudar al Tondela ha passat de l’empat davant un rival directe a l’equador de la classificació.

L’empat manté al CDT a set punts de la zona de descens que marca el Moreirense. Per cert, el president de l’entitat és David Belenguer, exjugador professional que ha vestit els colors de Palamós, Lleida, Extremadura, Betis, Getafe, entre d’altres.

Stèphane Emana estrena titularitat

L’Atlètic de Madrid B ha caigut golejat en la seva visita al Racing de Ferrol, que per molt que ens sorprengui es troba en places de descens al G1 de Segona B. En conseqüència, no deixa de ser una sorpresa el 3 a 0 que el conjunt gallec li ha infringit al filial madrileny, un filial que es troba immers en la lluita per entrar als play-off.

Stèphane Emana ha estat la referència ofensiva de l’equip dirigit per Óscar Fernández, el qual li ha brindat la seva primera titularitat des de la seva arribada posant valorant els dos gols que havia marcat les cinc participacions anteriors.

El camerunès ha tingut en les seves botes el 0 a 1 en dues ocasions. Primer s’ha topat amb Ian Mackay i després li han anul·lat un gol per cometre falta sobre el mateix porter. Abans del descans també ha gaudit d’una bona oportunitat per igualar el gol inicial de Diego Maceira, però el seu remat ha marxat fregant el pal. Ja amb el 3 a 0, Mackay també li ha negat el gol que hagués permès a l’Atlético entrar novament en el partit.

Alberto Varo i Elvir Maloku, sense minuts

 Els altres dos jugadors que el Nàstic té cedits són Alberto Varo i Elvir Maloku, que aquest cap de setmana no han tingut cap minut. De fet, cap dels dos ha entrat a la convocatòria.

El porter, cedit al filial del FC Barcelona, ha caigut en detriment de Jokin Ezkieta. El basc ha estat l’alternativa al guardameta titular, Adrià Ortolà. Varo encadena el tercer partit sense jugar. Els dos anteriors davant el Nàstic i el Real Oviedo, però, si estava a la banqueta.

Per la seva part, Maloku tampoc ha entrat a la llista de l’AEK Larnaka corresponent al duel de lliga contra el Pafos FC (1-1). Això si, cal destacar que en el partit anterior contra l’Ethnikos va col·laborar en la golejada jugant 16 minuts, temps suficient per marcar el 6 a 1 definitiu. De moment, l’extècnic del Lleida Esportiu, Imanol Idiákez, no està comptant amb ell perquè només ha jugat 51 minuts repartits en tres partits.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here