Gairebé 900 aficionats del Nàstic presents al camp del Barça B

La ‘marea grana’ va invaïr el Miniestadi i els carrers de Barcelona

La mobilització d’aficionats granes a la capital catalana va ser un èxit. Des de primera hora del matí es van poder veure seguidors equipats amb els colors del Nàstic pel centre de la ciutat, molts d’ells arribats des de Tarragona amb l’autocar que sortia del Nou Estadi a les 9h del matí.

A mesura que avançaven les hores els aficionats granes van apropar-se a Les Corts i van tenyir de vermell les immediacions de les instal·lacions blaugranes. La coincidència amb el partit del Barça-Girona al Camp Nou va fer que també s’hi poguéssin veure aficionats del conjunt gironí.

Ja dins del Miniestadi, l’afició del Nàstic va ocupar tota la graderia superior del gol nord del Miniestadi. La penya d’animació Orgull Grana va portar la batuta a nivell de càntics i només el gol de Marc Cardona va impedir una festa completa.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here