Els granes Ikechukwu Uche i Xisco Muñoz formarien part suposadament de l'arreglament d'un partit

Uche i Xisco Muñoz hauran de respondre davant la justícia

El davanter nigerià Ikechukwu Uche i el segon entrenador grana, Xisco Muñoz, s’enfronten a una pena de presó de dos anys i a sis d’inhabilitació professional per participar suposadament en un arreglament del partit Levante UD-Zaragoza corresponent a la última jornada de la temporada 2010-2011.

El jutge de l’Audiència Provincial de València ha reobert el cas i en els pròxims dies tornarà a ser portada dels principals mitjans nacionals.

El partit es celebrà el 21 de maig de 2011 a l’estadi Ciutat de València i acabà amb victòria aragonesa per un gol a dos, resultat que va permetre al Real Zaragoza aconseguir la permanència.

Segons informa el diari Marca, l’acusació demanarà dos anys de presó i sis anys d’inhabilitació en el món del futbol professional a Espanya i a qualsevol pais per tots els presumptes implicats d’aquesta trama, que va suposa una teòrica prima de 965.000 euros.

Entre els implicats hi destaquan els granes Ikechukwu Uche i Xisco Muñoz, l’ex porter del Nàstic Manolo Reina, els jugadors Ander Herrera, Gabi, Felipe Caicedo i l’entrenador Javier Aguirre.

Malgrat és difícil que entrin a presó ja que parlem d’una pena inferior a dos anys i els acusats no disposen d’antecedents, l’escenari que si que s’obre és el de la inhabilitació, tot i que s’haurà d’esperar a que es dicti sentència ferma.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here