Espectaculars resultats amb el de Ciudad Real dirigint la banqueta grana

Els números d’ascens de Nano Rivas: 4 victòries en 5 partits

La segona etapa de Nano Rivas al front de la banqueta del Nàstic segueix sorprenent a tothom de manera positiva. El tècnic de Ciudad Real ha aconseguit sumar quatre victòries en els cinc partits totals que ha dirigit com a tècnic grana.

A les tres victòries de l’any passat en les darreres tres jornades (Girona, Tenerife i UCAM Murcia) i que van permetre la permanència dels tarragonins cal sumar-hi l’empat contra el Cádiz i la victòria d’aquest diumenge a l’estadi Carlos Belmonte d’Albacete.

Tot això es tradueix en 13 punts de 15 possibles. Una altra dada sorprenent és que amb Nano Rivas a la banqueta, el Nàstic només ha encaixat un gol (el del Girona l’any passat al Nou Estadi) i n’ha anotat sis.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here