La reaparició de Tejera podria contrarrestar la lesió de Dumitru de cara al partit contra el Zaragoza

César Arzo debuta i Tejera torna a jugar 9 partits després

Dues de les principals novetats a la convocatòria per disputar el partit a Albacete van ser César Arzo i Tejera. El defensa s’estrenava en una llista de la que ha acabat sent titular a l’eix de la defensa.

El valencià ha realitzat un partit seriós, mostrant-se segur amb la pilota als peus i sense haver patit gaire perill a la seva zona.

Pel que fa a Tejera, el migcampista barceloní ha saltat al terreny de joc al minut 79 substituïnt a Javi Márquez. El ’23’ del Nàstic s’ha tornat a sentir futbolista després d’haver estat apartat dels terrenys de joc durant un total de nou partits per culpa d’una lesió al genoll.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here