La Pobla ha assolit a Vilafranca una treballada victòria

Ballesteros fa trencar la mala dinàmica (0-1)

Un únic gol de Pol Ballesteros a la segona part ha donat a La Pobla de Mafumet un important triomf, i es manté encara amb opcions de play-off. El conjunt de Juan Manuel Pavón ha guanyat al camp del FC Vilafranca, després d’acumular quatre jornades sense conèixer la victòria.

El primer temps s’ha caracteritzat per la màxima igualtat entre el joc dels dos equips. La presència a ambdues àrees ha estat ben escassa durant els primers 45 minuts. Pla, pels locals, ho ha intentat amb un xut que ha marxat desviat. Ballesteros, pels grana, també ha gaudit d’una acció individual, després de superar diversos defensors i realitzar una passada que s’ha passejat per l’àrea local.

La Pobla ha premut l’accelerador a la represa, i ha dominat en els primers minuts de la segona meitat. I aquí és quan ha arribat l’únic gol de l’enfrontament. Perales ha iniciat la jugada amb un desplaçament en llarg amb les mans, Pol Prats ha rebut l’esfèrica i ha assistit a Ballesteros. El davanter ha superat el porter Miguel Ramos i ha anotat el 0-1. El duel s’ha anat igualant, i en els darrers minuts ha estat quan el Vilafranca ha creat perill. Tot i així, el conjunt de José Manuel Pavón ha resistit les accions ofensives dels locals, amb una sòlida defensa, i ha mantingut la porteria a zero fins al xiulet final.

En el partit contra el Vilafranca ha debutat Pol Blay. El jugador arribat aquest mercat d’hivern procedent del CF Peralada-Girona B, en forma de cessió, ha disputat els 90 minuts.

Fitxa tècnica

FC Vilafranca (0): Miguel Ramos, Josep Díez, Boira (Sardà 79′), Oribe, Abel Rita, Guti, Alex Pla, Ton (Fran Álvarez 67′), Arnau, Via i Acedo (Oscar 67′).

CF Pobla de Mafumet (1): Perales, Pol Valentín (Gabri Vidal 75′), De Nova, Roger, Salva, Adri, Pol Prats, Èric Vilanova, Pol Ballesteros (Koné 70′), Rayco (Riad 82′) i Pol Blay.

Gols: 0-1 Pol Ballesteros (62′).

Àrbitre: Carlos Albelda Marcena (Barcelona). Ha amonestat amb targeta groga Oribe (68′) del Vilafranca, i a Pol Blay (53′) i Rayco (78′). Han vist targeta vermella, el quadribarrat Ramon Gutiérrez (88′) i el pobletà Koné (88′).

Estadi: Municipal de Vilafranca del Penedès.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here