El Nàstic de Nano aconsegueix la primera victòria i encadena dos partits consecutius sense encaixar

Álvaro Vázquez torna a ser decisiu (0-1)

Nano ha sorprès a tothom alineant una defensa de tres centrals formada per PleguezueloArzo i Molina, amb Kakabadze i Abraham de carrilers. La tàctica li ha sortit a la perfecció, ja que el Nàstic ha aconseguit endur-se els tres punts del Carlos Belmonte amb el gol d’Àlvaro Vàzquez.

Els dos conjunts han sortit amb la mateixa formació i a la primera meitat els dos atacs han quedat anul·lats completament fins als últims cinc minuts.
Els grana han aconseguit no deixar disparar a porta a l’Albacete, que no ha pogut fer el mateix amb el Nàstic.

Els tarragonins han disposat de la primera ocasió clara de partit al minut 38, quan Álvaro Vázquez ha cedit d’esperó a Dumitru, que des de la frontal ha xutat de primeres. El seu xut anava força col·locat però ha sortit fregant el pal de la porteria de Tomeu Nadal.

La segona acció de perill ha arribat un minut més tard; Kakabadze ha deixat meravellat a tot l’estadi amb un excel·lent control, ha realitzat una passada molt perillosa dins l’àrea però no ha trobat rematador, la defensa ha aconseguit desviar la pilota que ha caigut als peus de Márquez, que des de fora l’àrea ha disparat a porta. El seu xut ha sortit molt desviat.

Diuen que la tercera és la bona i així ha estat avui. Fali ha robat la pilota al mig del camp i ha cedit l’esfèric a Mesa que ràpidament l’ha tocat cap a Dumitru. L’extrem grana, avui acompanyant a Álvaro Vázquez a la dupla d’atac, ha conduït la pilota i ha assistit a la perfecció a Álvaro que tan sols amb la punta de la bota ha tingut prou per batre Tomeu Nadal amb un tir ras. Amb aquest gol el Nàstic ha aconseguit anar al descans per davant en el marcador.

Moment en què Álvaro Vázquez aconseguia l’únic gol del partit. | Foto: laliga.es

La segona meitat ha estat pràcticament idèntica a la primera però en aquests segons 45 minuts ha sigut l’Albacete qui ha generat més perill tot i que Dimitrievski no ha hagut de fer cap gran intervenció.

Aquesta segona part ha estat marcada per les lesions, ara que semblava que la infermeria grana es buidava, Dumitru i Abraham han hagut d’abandonar el terreny de joc per problemes físics. Qui semblava que també abandonaria el camp abans d’hora és Fali, que ha rebut una forta pilotada de Javi Márquez al cap. El migcampista grana ha quedat estabornit a terra una bona estona però finalment ha pogut continuar jugant.

A conseqüència de les lesions i d’aquesta aturada pels problemes de Fali, l’àrbitre ha acabat afegint sis minuts al partit.

El darrer quart d’hora el Nàstic ha cedit tot el camp a l’Albacete que ho ha aprofitat per generar ocasions tot i que cap d’elles ha estat clara. Els minuts anaven passant i l’ambient s’anava caldejant, el Nàstic estava reculant massa i semblava que en qualsevol moment podria arribar el gol de l’empat.

Tot i això, els grana han aconseguit sortir al contraatac amb una passada llarga de Maikel Mesa cap a Álvaro que s’ha plantat davant de Tomeu Nadal. El davanter estava massa escorat i el porter ha aguantat bé la posició i ha aconseguit desviar el tir a córner. Un córner que els grana no han volgut aprofitar per ampliar distàncies en el marcador i sentenciar el partit. Els tarragonins han servit en curt per intentar aguantar la pilota i esgarrapar alguns segons però tan sols han pogut aguantar l’esfèric cinc segons.

Acuña lamentant una ocasió fallada per l’Albacete. |Foto: La liga

En els darrers minuts l’Albacete ha provat sort disparant des de fora l’àrea però tots els tirs sortien desviats de la porteria de Dimitrievski que avui ha tingut un dels partits més plàcids.

Amb aquesta victòria, la primera de Nano, el Nàstic aconsegueix sumar 32 punts i escalar fins a la dotzena posició, empatat amb l’Albacete. A més, els grana han aconseguit deixar la porteria a zero per segona vegada consecutiva, obtenint així la solidesa defensiva que tant estaven buscant.

Fitxa tècnica

ALBACETE (0)
Tomeu Nadal, Cifuentes, Herrero (Gafoor 54’), Saveljich, Delgado, Morillas, De la Hoz (Aridane 55’), Gorosito, Dani Rodríguez, Béla i Zozulya (Acuña 58’).

NÀSTIC (1)
Dimitrievski, Kakabadze, Pleguezuelo, Arzo, Molina, Abraham (Javi Jiménez 54’), Fali, Márquez (Tejera 78’), Maikel Mesa, Dumitru (Tete 53’) i Álvaro Vázquez.

Gols: 0-1 Álvaro Vázquez (44’).

Àrbitre: Iñaki Vicandi Garrido (comitè basc). Ha amonestat amb targeta groga a Zozulya (15’), Saveljich (77’) i Béla (90’+4’) per part de l’Albacete i a Pleguezuelo (12’), Maikel Mesa (41’), Xavi Molina (77’), Fali (82’) i Arzo (90’ +5’) per part del Nàstic.

Estadi: Carlos Belmonte (Albacete), 6.509 espectadors.

1 COMENTARI

  1. la pregunta es…on seriem si nano rivas hagues renovat l’any passat i haguessim començat la temporada amb ell..?

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here