El mitjapunta asturià i el tècnic grana protagonitzaren un breu intercanvi de parers durant el transcurs del partit

Crits de Rodri a Juan Muñiz

La derrota al darrer partit davant l’etern rival, el CF Reus Deportiu, ha deixat al descobert una profunda ferida dins el primer equip grana. Els qüestionats plantejaments al Nou Estadi de l’entrenador dels tarragonins, Rodri, posa de manifest la ruptura esportiva de la plantilla vers el seu tècnic.

El cas més evident és el de Juan Muñiz. Pràcticament descartat i amb peu i mig fora de la Costa Daurada, l’asturià ha gaudit d’una segona oportunitat després de l’allau de baixes patides aquesta temporada pel Club Gimnàstic.

Els aficionats que van acostar-se al Nou Estadi diumenge passat van poder ser testimonis de contínues mirades entre el “10” grana i el tècnic del Nàstic, arribant fins i tot a crits per part del tècnic perquè Juan Muñiz rectifiqués la seva posició.

Escorat a la banda dreta, el mitjapunta veia com amb prou feines la pilota circulava amb fluïdesa en el mig del camp del Gimnàstic.

És aquí on Juan Muñiz decidí acostar-se al peu de la jugada, una mica més a prop de l’home amb més qualitat de la sala de màquines tarragonina, Javier Matilla, intentant entre els dos donar una sortida de pilota neta davant l’absència d’un Sergio Tejera transcendental en aquesta tasca.

La desesperació de Rodri fou evident, veient com el carril dret quedava pràcticament buit, deixant a Otar Kakabadze com a única àncora d’aquest costat.

Aquestes rectifacions es produiren durant tot el partit, arribant en diversos ocasions amb crits i males mirades per part dels dos protagonistes.

No cal entrar a justificar ni a un ni a l’altre, doncs l’entrenador és qui té la última paraula sobre qüestions tàctiques i és qui té poder de decisiu per moure l’equip segons les necessitats que cregui convenients.

El que és més que evident és que el Reus Deportiu va ser el clar vencedor d’un encontre que Rodri i els seus perderen per total incompareixença sobre el terreny de joc.

Alguna cosa no rutlla a Can Nàstic, i més tenint en compte el posat seriós d’un Josep Maria Andreu que potser comença a veure amb bons ulls la destitució de l’actual tècnic dels tarragonins.

Pel bé de Rodri i de l’equip caldria que es mantingués una harmonia idònia en un vestuari perdut i orfe d’alegries com a locals.

La suplència o no de Juan Muñiz en el següent partit a domicili, curiosament davant el seu ex equip, podria ser simptomàtic d’un problema de vestuari o desavinença amb ell o amb més membres de la plantilla.

No obstant, la hipotètica suplència del “10” grana no sempre pot anar lligada a temes personals, perquè Juan Muñiz al igual que la resta dels seus companys no estan donant la talla en el que va de campionat.

2 COMENTARIS

  1. És molt trist que per la deficiència que hi ha al capdavant de l’equip en la figura de Rodri només puguem aspirar a la permanència (i patint fins al final). Perquè per plantilla hauríem d’aspirar a lluitar per entrar als Playoffs (encara més després de les incorporacions del mercat d’hivern). Ja sé que hi ha molts lesionats i tal, però tenim jugadors de segona línia amb nivell més que suficient com per no fer partits mediocres com el del Reus. Muñiz té raó en els seus moviments dins del camp des del meu punt de vista. Va fer una cosa molt semblant a Almeria i segurament aquell partit és de lo milloret que li hem vist al Nàstic en tota la temporada.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here