L’estel fugaç grana

La tradició diu que quan hom veu un estel fugaç cal demanar un desig i aquest es farà realitat. Puc confessar que jo mateix vaig tenir la sort de veure realitzat un desig al veure’n un. El partit davant l’Osasuna a Pamplona fou l’estel fugaç grana. Els dos únics xuts visitants acabaren al fons de la porteria navarresa. Actuacions d’aquest caliu no són habituals en un esport on el talent preval sobre la simple sort. L’equip dirigit per Rodri s’encomana a una sort o un desencert rival que no sempre és efectiu o es produeix. Davant l’etern rival, el Reus Deportiu, els jugadors del Club Gimnàstic foren incapaços de fer aixecar de la cadira les 11266 persones que pràcticament ompliren un Nou Estadi orfe d’il·lusions i màgia.

No és el moment ni el lloc idoni per debatre el plantejament inicial o l’adequació de Rodri a la tasca d’entrenador del primer equip, però si que caldria fer un breu incís en el succeït ahir al coliseu grana.

El Nou Estadi fou no fa tant sinònim de victòria, i el que és més important: l’equip visitant sabia que per vèncer als nostres gladiadors havien de suar sang enfront un equip amb un plus de motivació quan trepitjava la gespa tarragonina.

Aquests dies han passat, els nostres es senten còmodes jugant a territoris desconeguts sense el caliu dels seus aficionats.

El gran públic ha perdut l’interès per un equip que malgrat no estar fent una mala temporada, la manca de triomfs a la nostra ciutat posa un mur que cada vegada es va fent més alt.

Malauradament aquesta sensació s’ha traslladat a la plantilla, que sovint sembla que li tremolin les cames i es vegin superats per la pressió de voler agradar, de voler ser sempre els millors quan això no sempre és possible.

En el món de l’esport es pot guanyar o perdre, però el que no es pot fer mai és encomanar les il·lusions d’un club centenari a l’aparició d’un estel fugaç que constantment desapareix per a disgust de la parròquia nastiquera.

Si algú per casualitat veu aquest mític cos meteor, si us plau demaneu-li un desig en forma de victòria, que d’acord amb el que s’ha vist, Rodri i els seus de ben segur ja ho hauran fet.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here