L'autor de l'únic gol grana al derbi anota cada 38 minuts

La rendibilitat d’Álvaro Vázquez: 2 gols en 76 minuts jugats

A aquestes alçades, ningú pot dubtar de la capacitat golejadora d’un davanter experimentat com Álvaro Vázquez.

Des del seu debut el passat 13 de gener a l’estadi de l’Almería, Álvaro Vázquez ha disputat un total de 76 minuts amb la samarreta grana i ha aconseguit anotar 2 gols, registrant una diana cada 38 minuts.

Amb el Reus Deportiu, Álvaro va saltar a la gespa al minut 56 substituïnt a Tete Morente. El barceloní va generar molt perill a la zona d’atac i va aconseguir marcar l’empat a 1 després d’una centrada des de la banda esquerra, que el davanter va rematar a la perfecció de cap.

1 COMENTARI

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here