L’1×1 del Nàstic-Reus Deportiu

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 23 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (6): Desesperat. Les poques aproximacions roig-i-negres acabaren en gol. No obstant el porter macedoni va fer un bon partit però es mostrà nerviós al veure com el seu equip reculava davant la possessió visitant.

Otar Kakabadze (7): Incisiu. El lateral dret del Nàstic va ser una de les poques bones notícies del partit. Va ser l’únic que provà desbordar i obrir camp contrari.

Javi Jiménez (4): Excitat. El “3” grana no va baixar revolucions en tot el partit i això li costà més d’un ensurt al seu equip. No va oferir-se en profunditat fins als darrers minuts de joc.

Daisuke Suzuki (4): Temorós. El japonès no va estar a l’alçada. Va recular constantment a l’hora de defensar i aquest fet va provocar un clar domini visitant.

Xavi Molina (4): Horitzontal. Que Xavi Molina no és el jugador idoni per portar la iniciativa de joc és evident, però el de la Canonja no va saber superar línies de pressió rivals ni amb conduccions ni amb passades, tot enrederint la pilota o abusar de passades horitzontals, dificultant la transició de joc grana.

Javier Matilla (6): Esgotat. El nou fitxatge del Club Gimnàstic no té encara la forma necessària per disputar 90 minuts però tot i així ho va fer. Va tenir criteri per sortir amb la pilota controlada i ajudà en les tasques de destrucció. Quan estigui en plenes condicions serà un puntal.

Jon Gaztañaga (3): Imprecís. Durant diversos minuts el basc va fer nosa en un mig del camp amb necessitat de més fluïdesa de la que ell li podia donar. Negat en la passada, no va tenir bon partit i es va veure superat pel partit.

Juan Muñiz (4): Perdut. Durant el temps que va passar al terreny de joc, el migcampista asturià alternà la banda dreta amb el carril central. Va haver de baixar al peu de la jugada buscant associar-se amb Matilla però sense èxit.

Maikel Mesa (4): Nòmada. No està quallant bones actuacions aquest 2018. El joc directe grana requereix que el canari guanyi les segones jugades però no pressiona aquestes accions. Ha de ser capaç de veure què li cal al seu equip per ser útil durant els partits.

Tete Morente (5): Obtús. L’extrem s’escarrassà en desbordar pel mig quan l’equip requeria obrir el camp. No llegeix bé els partits.

Manu Barreiro (5): Solitari. El davanter guanya sovint en el joc aeri però cap company va saber aprofitar-ho. No gaudí de cap acció clara de gol. L’entrada d’Álvaro Vázquez l’ajudà molt en la pressió.

Álvaro Vázquez (6): Desequilibrant. Álvaro Vázquez és un dels millors davanters de la categoria. S’ofereix en llarg i dota de múltiples solucions al seu equip. El seu gol demostra la seva capacitat de generar perill. Hauria d’haver sortit d’inici.

Dumitru Cardoso (4): Individualista. El jugador va voler agradar al seu nou públic però el partit tenia altres necessitats. Té velocitat i tècnicament és hàbil. Pot ser un bon revulsiu.

Omar Perdomo (4): Lent. La lesió li ha passat òbviament factura. No era el moment idoni perquè tornés a disputar minuts amb la samarreta del Club Gimnàstic.

Rodri (4): Incapaç. L’entrenador grana no va encertar amb el plantejament inicial. No donà descans a jugadors com Juan Muñiz, Maikel Mesa i Manu Barreiro després de disputar el segon partit en 71 hores. El seu equip no va ser capaç de generar joc i portar la iniciativa. El canvi d’Álvaro Vázquez fou l’únic encert d’un entrenador pragmàtic i incapaç de donar alegries quan s’exerceix com a local. S’arriscà donant entrada a Omar Perdomo per buscar amplitud i anar a per la victòria.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here