Els granes afronten el derbi en el major estat de forma de la temporada

Un partit que tot ho magnifica

Gimnàstic de Tarragona i CF Reus Deportiu es veuran les cares diumenge a les 18h en un Nou Estadi aquesta vegada si preparat per gaudir de la victòria del seu equip. Els granes afronten el derbi en el millor estat de forma de la temporada, amb sets punts dels últims nou disputats. L’entrada amb èxits dels nous fitxatges i la recuperació de descartats com Tete Morente o Juan Muñiz fa preveure una lleu superioritat davant l’etern rival.

El Nàstic recupera efectius

Rodri podrà comptar amb més efectius del que ha estat acostumat fins a aquest moment. Només disposa de les baixes de Sergio Tejera, Ikechukwu Uche, Eddy Silvestre i Mohammed Djetei en un encontre on Javier Matilla podria ser titular i podria suposar també el debut de Javi Márquez com a jugador grana.
Omar Perdomo i Jean Luc Assoubre entrenen gairebé amb total normalitat i podrien ser disponibles si l’entrenador així ho requereix

Un derbi sense urgències

Els granes saltaran a la gespa del Nou Estadi estan per sobre del Reus per primera vegada aquesta temporada, fet que treu pressió a un conjunt que ha agafat forces i ànims per afrontar amb garanties la segona volta del campionat.
L’últim precedent al Nou Estadi amb els mateixos equips com a protagonistes acabà amb una derrota local amb gol de Máyor als instants finals del matx.
Per aquest motiu el Nou Estadi necessita una victòria que els permeti veure el mateix equip temible a domicili.
No en va els granes són els millors visitants de la categoria, escenari on es senten còmodes cedint la iniciativa del joc i esperant la seva oportunitat a la contra. La història, però, és radicalment diferent al Nou Estadi, on amb les noves adquisicions exigeixen el control i domini de l’esfèric.
El pobre bagatge de tres victòries, un empat i sis derrotes hauria de canviar a positiu pel bé de l’equip.

Per tant, Rodri podria fer l’única variació de Matilla pel lesionat Eddy Silvestre i alinear d’inici a Stole Dimitrievski, Otra Kakabadze, Abraham Minero, Xavi Molina, Daisuke Suzuki, Jon Gaztañaga, Javier Matilla, Juan Muñiz, Tete Morente, Maikel Mesa i Manu Barreiro.

Un Reus a la baixa

Per la seva part, el CF Reus Deportiu atravessa una crisi de resultats i de joc que els ha fet baixar posicions a la taula classificatòria. El conjunt del Baix Camp porta cinc partits sense conèixer la victòria i només un gol en aquests darrers cinc partits. Pel curt desplaçament a Tarragona López Garai no podrà asseure’s a la banqueta al estar sancionat durant tres partits ni tampoc podrà alinear a Miramón, Ricardo i l’ex grana Querol per lesió. A les files dels roig-i-negres destaquem a Gus Ledes amb cinc dianes.
Un possible onze de López Garai seria el format per Edgar Badia, Olmo, Menéndez, Atienza, Campins, Tito, Gus Ledes, Domínguez, Vitor, Fran Carbià i Máyor.

El partit serà dirigit per Óliver de la Fuente Ramos, del col•legi de Castella i Lleó. Aquesta temporada només ha dirigit un partit al Nàstic, i fou la derrota davant l’Almeria a la primera jornada de lliga.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here