El tècnic grana ha parlat sobre el derbi davant els mitjans de comunicació, el dia següent de la victòria a El Sadar

Rodri: “És el moment de reivindicar-nos i donar alegries al públic”

El Nàstic arriba de la millor manera possible al derbi d’aquest diumenge. Dels tres partits que s’han disputat aquest 2018, els tarragonins han aconseguit guanyar-ne dos i empatar-ne un. Davant aquesta situació Rodri no ha amagat que els seus jugadors estan “molt contents” per la ratxa que porten.

Tot i això, aquest bons resultats s’han obtingut fora de casa i Rodri creu que ara és el moment de guanyar a casa. “A casa hem fet grans partits que mereixíem guanyar però al final no ho hem aconseguit. Ara és el moment de reivindicar-nos i donar alegries al públic”, afegeix el tècnic. Rodri creu que ara ho aconseguiran perquè aquestes tres victòries han donat confiança a l’equip. “Teníem l’objectiu d’allunyar-nos del descens abans de Nadal i no ho vam aconseguir. Ara, hem fet una mini pretemporada i els jugadors han aconseguit revertir la situació ràpidament. Amb l’oportunitat de jugar davant la nostra afició i gràcies a la situació còmode que ocupem ara a la taula, els jugadors tindran la tranquil·litat de jugar el partit tal i com nosaltres volem”, afirma Rodri.

Del Reus, el tècnic grana comenta que ara mateix no hi ha gaire diferència entre tots dos equips. “No pensem gaire en la classificació perquè tan sols ens separen dos punts. Som dos conjunts molt parells i el partit serà molt difícil, amb molta lluita i amb els nervis típics dels derbis. El Reus és un equip dur i rocós i haurem de treballar molt”, argumenta el tècnic barceloní. Després dels partits en què el Nàstic ha aconseguit guanyar disparant poc a porteria, s’ha començat a parlar de sort però el tècnic no creu que sigui aquesta la clau. “Personalment, no em molesta el que pensin els altres però ho considero una falta de respecte per als meus jugadors. Ningú veu com s’entreguen cada dia entrenant, les coses no passen per casualitat, passen perquè creus en elles i hi treballes”.

A més, Rodri entén que el Nàstic ha d’intentar tindre el domini de la pilota també a les segones parts però també cal tenir present que davant hi ha un rival a tenir en compte. El tècnic, valora molt positivament el sacrifici de tots els jugadors i ho exemplifica amb el darrer partit. “Contra l’Osasuna, els dos atacants que van sortir a la segona part, es van sacrificar molt per no encaixar cap gol en comptes d’intentar marcar pels seus interessos personals. L’equip està molt unit i això et fa capaç de fer esforços que a partir del minut 70 costen molt de fer”, sentència Rodri.

A la roda de premsa també s’ha parlat de noms propis com és el cas d’Eddy Silvestre. El tècnic es mostra trist per aquesta lesió ja que admet que és un contratemps “molt important” perquè Eddy estava donant molta consistència al mig del camp tarragoní. Un dels possibles substituts és Javi Márquez, ja que Rodri es mostra optimista i creu que podria entrar en la convocatòria d’aquest diumenge davant el Reus.

L’entrenador grana ha valorat satisfactòriament la feina feta per Emilio Viqueira en aquest mercat d’hivern, ja que pensa que li ha donat un plus a la plantilla fent-la molt més completa i competitiva. Rodri també ha parlat dels laterals drets de l’equip. “Kakabadze és un lateral que tenia les seves deficiències però cada dia, gràcies al gran treball que realitza, està millorant molt i interpretant millor el joc. Però també tenim a Pol Valentín que el dia de l’Almeria debutava i semblava que ja hagués jugat molts partits en aquesta categoria. El lateral dret el tenim molt ben cobert amb aquests dos jugadors perquè aniran millorant molt cada dia”, argumenta Rodri.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here