Aficionats del Nàstic al Nou Estadi. | Foto: as.com

A poc més de 24 hores perquè començi a rodar la pilota al coliseu grana, es confirma el que s’esperava des de principis de setmana: el Nou Estadi presentarà aquest diumenge la millor entrada en el que portem de lliga.

El club, de fet, ja va comunicar durant aquest divendres que només quedaven disponibles entrades de Preferent Superior, graderia de la qual se n’habilitarà una part per poder satisfer la gran demanda d’entrades que ha generat el partit.

També s’espera la presència d’una nombrosa xifra d’aficionats del Reus Deportiu, que va vendre totes les entrades que el Nàstic li va facilitar per a la zona visitant, situada al còrner del Gol Sud amb Preferent. Seran un total de 300 roig-i-negres els que acompanyaran a l’equip del Baix Camp.

avatar