Màxima tensió entre els jugadors del Nàstic

Picabaralla entre Manu Barreiro i Xavi Molina

A falta de vint minuts pel final del partit s’ha pogut comprovar la tensió que es respirava entre els jugadors granes, conscients de l’importància del resultat favorable que s’estava produïnt al Sadar.

En la pèrdua d’una pilota d’Álvaro Vázquez, Xavi Molina li ha recriminat a Manu Barreiro poc esforç a l’hora de recuperar l’esfèrica, en una picabaralla que ha estat captada per les càmeres de LaLiga1|2|3TV i en la que el defensa tarragoní fins i tot ha empès de manera suau al davanter gallec, autor d’un dels dos gols del Nàstic.

Un cop acabat el partit, i ja amb les pulsacions més rebaixades, els dos futbolistes han enterrat l’anècdota publicant la següent imatge a les xarxes socials:

Xavi Molina ha volgut tancar la polèmica penjant aquesta foto a Twitter. | Foto: Twitter

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here