L’1×1 de l’Osasuna-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 17 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (7): Essencial. Si algú encara dubtava de l’amo de la porteria grana, aquest partit segurament l’ha tret de qualsevol dubte. El macedoni ordena, és ràpid i genera una confiança que contagia tot l’equip. Amb aturades de molt mèrit deixà la porteria a zero i deixà novament glaçat al Sadar.

Otar Kakabadze (7): Omnipresent. El lateral del Club Gimnàstic assistí en el primer gol visitant i durant tot el partit es va mostrar actiu en atac i solvent en la parcel•la defensiva. Gran progressió la que està vivint el georgià.

Abraham Minero (6): Nerviós. Malgrat voler ser profund, va errar en diverses passades que podrien haver costat un disgust a l’equip.

Daisuke Suzuki (7): Apagafocs. El joc directe d’Osasuna va fer que el central nipó hagués de multiplicar-se i guardar bé la distància amb Xavi Molina per tapar passadissos interiors i segones jugades dels navarresos.

Xavi Molina (7): Solvent. El de la Canonja exercí a les mil meravelles les seves funcions, entenent-se perfectament amb Daisuke Suzuki.

Jon Gaztañaga (6): Treballador. En molts instants del partit exercí de tercer central. Gran treball en la pressió.

Eddy Silvestre (5): Simple. No es complicà la vida en la creació de joc. Patí en excès davant el domini de la pilota dels locals. Es va retirar lesionat.

Juan Muñiz (5): Tímid. L’asturià no s’oferí el suficient i aquest fet mermà molt la possessió grana. Bon esforç defensiu.

Maikel Mesa (5): Desaparegut. El canari continua desaparegut. Mal moment pel migcampista, encara que cal dir que el partit no li donà gaires oportunitats.

Tete Morente (6): Excitat. L’extrem del Nàstic no va saber llegir bé el partit ni el que requeria que fes. Cal que sàpiga aguantar la pilota quan calgui ni abusi de les conduccions si cal executar un contraatac amb precisió. Malgrat això, bones ajudes a Abraham Minero dificultaren el joc dels locals

Manu Barreiro (8): Resolutiu. Gran control i gran gol l’aconseguit. El gallec es troba en un gran estat de forma i es mostra generós en l’ajuda i en els esforços defensius.

Javier Matilla (5): Descol•locat. Difícil paper l’assumit després d’entrar per la lesió d’Eddy Silvestre. Malgrat tapar bé els forats i ajudar en defensa se li ha d’exigir un plus de qualitat i sortida de pilota que no va mostrar davant l’Osasuna.

Jean Luc Assoubre (6): Camaleó. L’ivorià va entrar al terreny de joc per ajudar en defensa i tenir sota control a un Carlos Clerc molt incisiu fins al moment, assumint el seu rol a la perfecció.

Álvaro Vázquez (5): Oportunista. Malgrat el bon gol aconseguit, el davanter del Club Gimnàstic ha de treballar més en la pressió a la sortida de pilota rival i més entrant de recanvi.

Rodri (5): Afortunat. El plantejament no afavorí els interessos granes, però el bon papel dels seus futbolistes disimulà els seus errors. Esgotà massa d’hora els tres canvis.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here