L’1×1 de l’Almería-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 22 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (7): Salvador. El porter macedoni va errar en el primer gol andalús al dubtar a mitja sortida però arreglà el seu error aturant el penal a l’últim minut del temps reglamentari.

Pol Valentín (6): Il·lusionant. Bon debut del petit dels Valentín. Incisiu en tot moment per banda dreta, tingué una errada al no tancar bé una centrada de José Ángel Pozo que significà l’1 a 0 local. Mostrà una maduresa sobre el terreny de joc impròpia d’un debutant.

Javi Jiménez (6): Impetuós. Actiu i profund per banda esquerre, es passà de frenada cometent el penal que podria haver significat la derrota grana.

Daisuke Suzuki (6): Contundent. El central japonès torna a donar símptomes de recuperació mostrant-se a un nivell que recorda al Suzuki de fa dues temporades. Atent i precís en tot moment, s’entengué amb les mil meravelles amb Xavi Molina.

Xavi Molina (6): Eficaç. El capità del Club Gimnàstic dirigí amb seguretat la defensa grana indicant sobretot a la primera part que avancessin línies de pressió. La seva complicitat amb Daisuke Suzuki, clau en l’esdevenir grana.

Jon Gaztañaga (5): Complementari. El migcampista basc jugà de pivot posicional la gran majoria dels minuts de joc, apagant foc i efectuant les cobertures necessàries per mitigar les tímides aproximacions locals. Cal però que s’ofereixi més en l’elaboració del joc.

Eddy Silvestre (6): Desconegut. Costa reconèixer a un jugador quan en pocs partits mostra una progressió tan gran. El migcampista del Club Gimnàstic s’associà amb Juan Muñiz i entre els dos portaren la direcció del joc tarragoní. Gran “incorporació” per la plantilla de confirmar-se aquesta milloria.

Juan Muñiz (7): Renascut. Sembla que l’arribada de nou talent a la plantilla li ha sentat bé al mitjapunta grana. Actiu en tot moment, l’asturià fou el director d’orquestra d’un Nàstic dominador sobre la gespa de l’estadi andalús, mostrant fins i tot, un caràcter i una implicació en el joc defensiu fins ara poc habitual en ell.

Maikel Mesa (4): Desaparegut. L’eclosió de Juan Muñiz sembla eclipsar el joc del canari. Perdut quan cau als costats no troba el seu lloc quan té l’asturià al costat.

Tete Morente (6): Actiu. Els seus dos últims partits semblen haver mostrat la porta de sortida al xilè Juan Delgado. Ràpid i enganxat a la banda en tot moment, l’andalús peca sovint de voler regatejar amb massa freqüència. Cal que sigui més simple en els seus moviments perquè a voltes alenteix les transicions ofensives dels granes.

Manu Barreiro (6): Treballador. Implicació i entrega li sobren al davanter gallec. Avui però no obtingué el premi del gol. A punt està de rematar una bona centrada des de la banda. Sembla que el joc de combinació dels tarragonins no l’afavoreix.

Javier Matilla (5): Ascendent. De qualitat indubtable de mica en mica va adaptant-se a l’equip i sobretot va trobant l’estat de forma necessari per competir amb garanties.

Jean Marie Dongou (4): Perdut. No troba la seva posició ni el seu rol. De vegades mitjapunta de vegades davanter centre, l’ex del FC Barcelona no s’acobla a un equip que aquesta vegada va sobrat de talent a la punta d’atac.

Álvaro Vázquez (5): Crack. Un control orientat i una desmarcada en profunditat bastaren per demostrar que el català és un jugador de superior categoria. Pot marcar un abans i un després aquesta temporada.

Rodri (5): Prudent. Bon plantejament inicial del tècnic del Nàstic, incloent a Pol Valentín al carril dret grana. Bona pressió alta en el primer temps de partit, errà en el primer canvi donant entrada a un Jean Marie Dongou que limità les aspiracions col·lectives. Caldria que l’entrenador del Club Gimnàstic esperonés als seus perquè avancessin línies durant el segon temps. Equip té per mostrar-se dominador durant els 90 minuts.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here