El davanter gironí signa la renovació amb el club grana

Brugui, grana fins el 2020

El jugador de la Pobla de Mafumet Roger Brugué ha renovat el seu contracte amb el Club Gimnàstic de Tarragona fins el 30 de juny del 2020.

Brugui s’ha convertit en el segon jugador del filial en debutar amb el primer equip aquesta temporada. Després de fer la pretemporada amb el Nàstic a l’estiu, el figuerenc va debutar el 28 d’octubre del 2016 al camp del Lugo, on va disputar els darrers 6 minuts. Brugué ha participat també en els partits contra el Barça B i el de la setmana passada contra el Rayo Vallecano, i aquest cap de setmana viatja a Almeria. En Copa Catalunya, el gironí va jugar també en els partits a Vilafranca i a Cornellà.

Foto: Nàstic.

Brugui va arribar el curs passat procedent de la UE Figueres, i es va convertir en un jugador important del filial dirigit aleshores per Martín Posse. Aquesta temporada, l’atacant també és un dels pes pesants de l’equip pobletà, ara amb Juan Manuel Pavón a la banqueta, amb qui ha jugat disset partits i ha anotat dos gols.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here