L'extrem italo-romanès signa amb l'entitat grana fins al juny de 2020

Així juga Nicolao Dumitru

L’extrem esquerre buscat per la direcció esportiva del Club Gimnàstic ja és a Tarragona. Nicolao Manuel Dumitru Cardoso (Nacka, Suècia, 12/10/1991) és un potent extrem esquerre que juga a banda canviada, ja que és dretà amb la pilota als peus. De pare romanès i madre brasilera, Dumitru inicià la seva carrera esportiva a les files de l’Empoli italià. L’any 2010 fitxa pel Nàpols, on acaba disputant nou partits a la sempre exigent Serie A italiana. A partir d’aquest punt Dumitru no obté la regularitat desitjada i pateix múltiples cessions a diversos equips italians i estrangers, destacant la Reggina italiana i el Nottingham Forest (històric equip anglès guanyador de dues Copes d’Europa a finals de la dècada dels 70).

L’estiu de l’any 2017 rescindeix l’any de contracte restant amb el Nàpols i fitxa per l’AD Alcorcón.

Amb el conjunt madrileny ha disputat un total de 12 partits de Lliga, anotant 2 gols, curiosament un d’ells davant el Nàstic al Nou Estadi.

Parlem d’un futbolista veloç, molt potent en l’arrancada, que li agrada jugar als espais i amb metres per davant. El fet de jugar a cama canviada afavoreix el seu poderós xut amb l’interior. Malgrat semblar un jugador tosc tècnicament és molt intel·ligent encarant al contrari tot i que sempre intenta treure profit de la seva potència i velocitat.

Es tracta d’un jugador que dota a l’equip de profunditat i amplitud de camp, que sempre busca els desmarcatges de ruptura, malgrat té una clara tendència de conducció cap a l’interior per buscar el xut escorat.

Malgrat no disposar d’un bagatge anotador destacat al llarg de la seva carrera (42 gols i 9 assistències en 224 partits disputats), el seu esplèndid físic (1,84 metres d’alçada) atrau rivals i genera espais que poden ser aprofitats pels seus companys. En aquest sentit el joc directe impulsat per Rodri afavoreix les seves característiques.

Si hem de posar una pega al nou fitxatge grana, aquesta seria la facilitat amb la que comet faltes quan assumeix tasques defensives.

Ens trobem davant d’un davanter treballador i generós en els esforços, que arriba a Tarragona per reivindicar-se i demostrar la seva validesa com a futbolista professional.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here