El tècnic grana ha comparegut davant els mitjans de comunicació per analitzar el partit contra l’Almería

Rodri: “A la segona volta podem sumar més de 24 punts”

Rodri segueix buscant la regularitat que permeti al Nàstic situar-se en una zona tranquil·la de la classificació. Aquest dissabte tenen una bona oportunitat per fer-ho, ja que guanyant a l’Almeria els passarien davant i els grana venen de jugar un bon partit contra el Rayo.

“No hem de pensar en el que vam fer la setmana passada. Hem de veure que vam acabar la primera volta amb 24 punts i un partit menys i que hem merescut algun punt més i estar en una situació més còmode per l’esforç que hem fet. Ara comença la segona volta i hem de tornar a sumar tants punts com sigui possible, com si comencéssim de zero. Podem sumar més de 24 punts”, ha explicat Rodri.

Tot i aquest optimisme vers el seu planter, el tècnic assegura que el partit contra l’Almería no serà fàcil: “Serà un partit molt diferent al del Rayo. Serà més tancat, és un equip molt fort a casa, que encaixa poc i aprofiten bé els pocs gols que marquen. Serà un partit dur en quan a que el joc serà difícil”, ha argumentat el barceloní.

Rodri valora molt positivament el darrer partit que van disputar els tarragonins. “La primera part contra el Rayo va ser molt bona en totes les facetes del joc i contra un rival que és dels que millor jugar en aquesta categoria. Això ens ha reforçat molt”. A més, el tècnic afirma que es comencen a veure els resultats dels darrers mesos. “Nosaltres busquem una manera de jugar que vagi bé als nostres jugadors. Des d’un principi, no buscàvem guanyar de qualsevol manera, sinó trobar un estil que ens anés bé per obtenir el màxim de resultats favorables al llarg de la temporada. Contra el Rayo van sortir moltes coses que hem estat treballant en aquests quatre mesos”, ha afirmat Rodri.

Diuen que quan les coses van bé es millor no tocar-les i Rodri s’apunta a aquesta filosofia. L’entrenador ha comentat que els canvis que fa a les alineacions els fa en funció del rival i de l’estat de cada un dels seus jugadors i que, venint d’una bona victòria al camp del Rayo, la majoria de jugadors repetiran titularitat.

A més, ara tornaran a jugar com a visitants i és probable que no hagin de portar el pes del partit com sí cal fer-ho al Nou Estadi. Tot i això, Rodri assegura que si poguessin escollir preferirien jugar a casa. “Tenim aquesta venjança de guanyar un partit a casa després de fer-ho com a visitant. Volem donar una alegria a la nostra afició i és per això que tots preferiríem jugar al Nou Estadi”, ha assegurat el tècnic català.

Rodri ha comentat que, tot i que no acaben de buidar l’infermeria, la setmana vinent la majoria ja estaran entrenant amb el grup.
També ha parlat dels fitxatges, de qui assegura que cal anar amb cautela. “Els futbolistes que han arribat tenen molta qualitat i maduresa futbolística però tenen el dèficit de no haver estat competint. Amb Arzo no volem precipitar-nos perquè hem vist que encara no pot esforçar-se tan com necessitem. En el cas de Matilla, ja porta tres setmanes entrenant-se amb nosaltres però encara ha d’agafar el punt físic i amb Márquez haurem de parlar amb els metges per veure si pot disputar alguns minuts o és millor esperar-nos al proper partit”, ha comentat Rodri.

Tot i que estan arribant molts jugadors nous, el tècnic grana no es vol oblidar dels jugadors que porten al Nàstic des de l’estiu i ha volgut destacar el bon partit que va fer Tete contra el Rayo. A més, Rodri assegura que ell no vol que marxi ningú, simplement vol que la plantilla estigui el més equilibrada possible i tenir tants jugadors com sigui possible a la seva disposició per tenir més varietats en el joc. El tècnic també ha comentat la situació complexa que viu Sandro Toscano. “És un noi jove que vol i necessita minuts, però no els esta podent disputar i estem intentant resoldre aquesta situació d’una manera que sigui beneficiosa pels dos”, ha afirmat Rodri.

Demà l’equip viatjarà cap a Almería, on executarà la darrera sessió preparatòria abans del dia del partit. L’encontre es disputarà a les 18 hores a l’estadi Juegos del Mediterráneo.
La llista de convocats, probablement, es coneixerà demà.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here