L’1×1 del Nàstic-Sevilla Atlético

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 18 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (9): Immens. Segur durant tot el partit, evità un gol al Sevilla Atlético en un mà a mà amb el davanter. No va poder fer res en el gol dels visitants.

Otar Kakabadze (5): Despistat. El georgià ha millorat en la faceta ofensiva del joc demostrant que pot actuar com a carrilet. Tot i així s’escarrassa en driblar en excés. Va oblidar la seva marca en certes ocasions.

Javi Jiménez (5): Voluntariós. Va voler guanyar-se un lloc a l’onze inicial. S’oferí amb constància però aportà poc perill.

Daisuke Suzuki (4): Tou. Perd el cos a cos amb relativa facilitat. Ha de mostrar-se més contundent i arriscar més en la passada.

Bruno Perone (4): Nerviós. La targeta a l’inici del partit li marcà durant la resta de l’encontre. El nerviosisme s’apodera d’ell coneixedor potser del baix rendiment que està obtenint aquesta campanya.

Jon Gaztañaga (6): Clau. Dona equilibri al mig del camp però li manca capacitat per generar joc.

Xavi Molina (9): Omnipresent. El capità grana va aportar agressivitat i entrega en la recuperació de la pilota. El gol li serveix per reivindicar-se

Jean Luc Assoubre (5): Progressiu. Manté la mateixa capacitat per trencar línies amb els seus dríblings, però li fa falta la forma necessària per desbordar amb velocitat i acabar els partits amb aire suficient. Encara no pot ser titular.

Maikel Mesa (8): Essencial. El canari està sent un dels millors de la temporada. Davant l’absència de Tejera el canari va assumir el rol creatiu del joc. Continua sense poder jugar en banda.

Ikechukwu Uche (6): Desafortunat. Li faltà el gol però genera un perill que posa en alerta les defenses rivals. Va fallar una ocasió inusual per a ell.

Stéphane Emana (6): Útil. La pressió del camerunès és necessària per evitar la fluïdesa del joc rival. Tot i aquesta voluntat de col·laborar el petit dels Emana no disposa encara de la qualitat necessària per jugar amb assiduïtat a la categoria.

Manu Barreiro (4): Gris. El gallec no saber enganxar-se al joc del seu equip i es va mostrar inactiu en el temps que va ser al terreny de joc.

Abraham Minero (4): Repetitiu. Compartir parcel·la amb Javi Jiménez no li afavoreix. Cal que aporti quelcom més per poder ocupar aquesta posició.

Eddy Silvestre (4): Invisible. No va aportar res al joc grana ni es va mostrar amb voluntat de segellar la victòria local.

Rodri (3): Tossut. El tècnic del Club Gimnàstic porta el 4-4-2 a l’extrem. En poques ocasions ha variat el sistema davant els problemes que li ha generat el rival. Pocs recursos els mostrats de moment per l’entrenador grana.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here