Els dos jugadors exgrana no han entrat a la convocatòria del Sevilla Atlético pel partit de demà contra el Nàstic. La temporada passada, Aburjania tampoc va viatjar a Tarragona i Ondoa es va quedar a la banqueta.

Ondoa i Aburjania no tornaran al Nou Estadi

El Sevilla Atlético ha fet pública la llista pel partit de demà contra el Nàstic a Tarragona. Un dels atractius del filial sevillà era veure si tornarien a trepitjar la gespa del Nou Estadi els exjugadors del Nàstic, Fabrice Ondoa i Giorgi Aburjania però finalment cap d’ells viatjarà a Tarragona. Des que van abandonar les files tarragonines, l’estiu del 2016, cap dels dos jugadors han pogut disputar un sol minut contra el Nàstic. El porter camerunès, sí que va viatjar la temporada passada a Tarragona però es va quedar a la banqueta. Per contra, el migcampista georgià, que tantes bones sensacions va deixar a Tarragona, tampoc va ser convocat pel partit de la temporada passada.

En la campanya actual, Fabrice Ondoa encara no ha disputat cap partit de lliga amb el Sevilla Atlético i Aburjania ha jugat un total de 330 minuts, repartits en 10 partits, sent titular tan sols en un d’ell.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here