El Comitè de Competició li passa la pilota al Nàstic

Els grana tenen tres dies per defensar-se davant el Comitè de Competició

0
COMPARTIR
Xavi Molina conversant amb un jugador de l'Osasuna sobre la nevada el dia del partit. |Foto: La liga

L’Osasuna segueix capficat en assolir els tres punts des dels despatxos. El club de Pamplona ha presentat una denúncia al Comitè de Competició de la RFEF al·legant incompareixença del conjunt tarragoní.

Els navarresos denuncien que el Nàstic no es va quedar 24 hores a Pamplona per veure si l’endemà de l’anul·lació del partit es podia disputar l’encontre.

El Nàstic té tres dies per presentar les al·legacions que considerin oportunes per defensar-se de les acusacions del Club Atlético Osasuna. A partir de l’escrit del Nàstic, el Comitè de Competició valorarà una sentencia que atorgui els tres punts als navarresos o una data per la disputa del partit suspès. Tot fa preveure que la resposta arribarà la pròxima setmana.

Comentaris

avatar