El migcampista de 29 anys es trobava sense equip des de principi de temporada

Matilla, ex del Villarreal i del Betis, a prova amb el primer equip

El Nàstic ha fet oficial aquest dilluns al matí a través del seu portal web a Internet la incorporació als entrenaments del primer equip de Javier Magro Matilla, migcampista de 29 anys que havia jugat al Villarreal i al Betis entre d’altres.

Matilla, nascut a Toledo l’1 de gener del 1988, s’ha format com a jugador a les categories inferiors del Villarreal i va anar intercalant el seu pas pel filial amb el primer equip groguet.

A principis de la temporada 2011/12 va fitxar pel Betis, club del que va marxar cedit a la temporada següent per jugar al Murcia. Posteriorment, a l’any següent, va tornar al Betis i després d’estar un any sense equip, la temporada passada es va incorporar a la disciplina de l’Elche.

Està sense equip des de l’estiu d’aquest mateix any, després de trencar-se el lligament creuat anterior del genoll al novembre del 2016.

Ha jugat 50 partits a la màxima categoria estatal, disputant un total de 2.336 minuts. Deu participacions més a la Copa del Rei i 100 actuacions a Segona Divisió A avalen el currículum d’un futbolista que vol tornar a disposar de minuts en el cas que el Nàstic finalment accepti la seva incorporació definitiva com a jugador del primer equip.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here