Estaran apunt pel partit de diumenge davant el Sevilla Atlético

Jean-Luc i Delgado es reincorporen als entrenaments

Mica en mica la infermeria del Nou Estadi es va buidant novament. Jean-Luc Assoubre i Juan Delgado, que no van poder viatjar a Pamplona per lesió, han tornat a incorporar-se als entrenaments amb la resta del grup en la sessió matinal de dilluns.

El de Costa d’Ivori patia una lesió muscular al bíceps femoral de la seva cama esquerra, mentre que el xilè es va lesionar en la sessió d’entrenament del passat dimecres, on va patir un cop al vast extern de la cama dreta.

Tot apunta doncs que els dos futbolistes estaran apunt per enfrontar-se al Sevilla Atlético aquest diumenge al Nou Estadi si Rodri ho considera oportú.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here