El Nàstic visita el complicat camp de l'Osasuna amb la intenció de puntuar

Vèncer com a millor remei

El Club Gimnàstic de Tarragona obre la dissetena jornada de la Lliga 123 visitant el sempre difícil estadi d’El Sadar. El club grana afronta aquest partit amb ànims i amb l’esperança de sumar quelcom positiu després de la dolorosa i merescuda derrota davant el Lorca al Nou Estadi.

El mal partit davant el Lorca com a punt d’inflexió

Si els resultats a casa acompanyessin als obtinguts lluny del Nou Estadi a hores d’ara estaríem parlant d’un equip en posicions de playoff. La realitat no és aquesta i el Nàstic es veu amb la necessitat d’obtenir un resultat positiu a Pamplona si no es vol veure submergit novament en la lluita pel descens.

La pobra imatge oferida per la plantilla davant el Lorca ha fet créixer el neguit entre una afició que no vol reviure l’amarg record de la passada temporada. El xiulet final davant els murcians fou acompanyat de la primera esbroncada de la graderia davant la incapacitat local de generar bon joc o resultats jugant al coliseu grana.

Un Sadar nefast

Les dues darreres visites al Sadar acabaren amb derrota visitant. Osasuna i Nàstic s’enfrontaren en dues ocasions durant la campanya 2015/2016. Un Nàstic enratxat visitava Pamplona el segon dia de l’any 2016 i obtingué un empat a u després d’un gol de Marcos de la Espada de penal i un posterior autogol de Pablo Marí.
Aquella mateixa temporada ambdós equipos es veurien les cares per disputar el playoff d’ascens a primera divisió. El partit d’anada es jugà a Pamplona i el conjunt local demostrà la seva superioritat derrotant als tarragonins per tres gols a u.

Sergio Tejera serà baixa per aquest partit

Rodri no podrà comptar amb Sergio Tejera. El migcampista barceloní pateix un esquinç al lligament interior del genoll i serà baixa segura per aquest divendres i molt probablement pel que resta de 2017.
Aquesta és una baixa sensible pel Club Gimnàstic, ja que l’ex de l’Espanyol és l’única peça a la plantilla capaç de capitalitzar amb garanties la possessió de l’esfèrica durant els partits. Omar Perdomo, Álvaro Bustos, Mohamed Djetei, Eddy Silvestre, Ikechukwu Uche i Jean Luc Assoubre tampoc podran disputar l’encontre a causa de les seves respectives lesions. Durant la setmana Bruno Perone ha patit molèsties però la seva presència divendres no corre perill.

Juan Delgado a l’ull de l’huracà

La compra de Juan Delgado suposà una despesa important per un Club Gimnàstic que no ha obtingut el rendiment esperat per part del xilè. Les darreres crítiques a l’equip i en especial cap a la seva persona podrien provocar la caiguda de l’onze del menut davanter. El seu lloc l’ocuparia Jean Marie Dongou, que s’estrenaria com a titular amb la samarreta grana. Ademés el xilè no ha entrenat amb l’equip en l’última sessió abans de fer les maletes rumb a Pamplona i perilla la seva presència a la convocatòria.
Així doncs Rodri podria alinear a Dimitrievski, Kakabadze, Javi Jiménez, Daisuke Suzuki, Xavi Molina, Wilfried Zahibo, Jon Gaztañaga, Abraham Minero, Maikel Mesa, Dongou, Manu Barreiro.

Un Osasuna en mala dinàmica

El conjunt navarrès, malgrat ser un dels gegants de la categoria, està vivint actualment una mala ratxa de resultats. Els dos darrers encontres disputats pels navarresos han acabat en derrota. Per aquest motiu la sempre exigent grada del Sadar espera trencar aquesta cadena de resultats amb una victòria.
Els homes de Diego Martínez no guanyen un partit com a local des del 12 d’octubre, data en la que superaren per la mínima a l’Albacete.
Exigits a ascendir de categoria els navarresos són cinquens a la taula, en plenes posicions de playoff i a només quatre punts dels llocs d’ascens directe.
Com a locals han disputat vuit partits de lliga amb el balanç de tres victòries, quatre empats i només una derrota.

Les condicions meteorològiques cobren protagonisme

Les baixes temperatures que s’estan registrant a la ciutat de Pamplona fan preveure una més que possible nevada durant la disputa del partit. Fons del conjunt navarrès asseguren que el club està treballant per a preservar la gespa davant aquesta possible situació.

Una plantilla confeccionada per somiar

A les files osasunistes trobem jugadors de la talla de Fran Mérida, Roberto Torres o l’ex de l’Alcorcón David Rodríguez. A la punta d’atac destaca el potencial de Xisco Jiménez, màxim golejador de l’equip amb quatre gols i autèntic perill en el joc aeri. L’única baixa destacada per aquest partit serà la del sancionat Oier que no podrà disputar l’encontre per acumulació de targetes. D’aquesta manera els navarresos podrien saltar a la gespa amb Sergio Herrera, Lillo, Aridane, Unai Garcia, Carlos Clerc, Coris, Lucas Torró, Fran Mérida, De las Cuevas, Quico González i Xisco Jiménez.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here