L’1×1 del Nàstic-Lorca

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 16 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (8): Injust. Els seus companys no l’ajuden, malgrat això el macedoni està sent el millor del Nàstic en el que va de temporada. Fins a cinc aturades de mèrit va fer el macedoni per demostrar que és el porter del present i del futur a Tarragona.

Otar Kakabadze (3): Inconscient. Accelerat i egoista. Ell georgià va millorant en la faceta ofensiva però utilitza massa la conducció. En defensa ha de tancar més el camp en les centrades laterals.

Javi Jiménez (3): Precipitat. El lateral no va tenir sort en cap faceta del joc. No va aportar profunditat al joc grana.

Daisuke Suzuki (3): Lent. Va mostrar una inseguretat que va esperonar al rival. Les males sensacions tornen a girar entorn al japonès.

Xavi Molina (3): Infantil. Imprecís en la sortida de pilota i insegur en el tall. La dupla que va fer amb Suzuki va ajudar molt a la davantera murciana.

Jon Gaztañaga (3): Amateur. El basc no entenia el seu rol durant el partit. Imprecís en la passada.

Sergio Tejera (4): Desafortunat. El barceloní va voler fer més del que li pertoca. Volia erigir-se heroi davant la ineficàcia dels seus companys però no era el seu dia.

Juan Delgado (1): Sentenciat. La grada es desespera i amb raó.

Maikel Mesa (5): Perdut. Li costa trobar el seu lloc al camp però un cop ho fa el seu talent és enorme. La banda no li escau.

Abraham Minero (2): Destorb. No va ajudar ni en atac ni en defensa. Se li comencen a acumular els mals partits.

Manu Barreiro (4): Resignat. És treballador però poc més. Li cal ajuda amb més talent.

Jean Marie Dongou (3): Incògnita. L’afició l’esperava amb candeletes i defraudà. Va desaprofitar una clara ocasió de gol. Tot i així mostrà algun detall en forma de control que pot deixar intuir el potencial que atresora.

Wilfried Zahibo (3): Incapaç. El francès destrueix joc però no té les condicions per generar-ne. Ell ho sap però Rodri no. No

Juan Muñiz (3): Desil·lusionant. Té qualitat de sobres per triomfar però és incapaç de mostrar-la. No dona senyals de voler ser titular.

Rodri (1): Inoperatiu. No llegeix bé la gran majoria dels partits, vol que la plantilla s’adapti forçosament al seu sistema de joc. El futbol professional requereix de més virtuts que les demostrades per l’entrenador del Nàstic.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here