L'equip murcià és el nouvingut a la categoria de plata del futbol estatal

Lorca FC: Invertir per obtenir la glòria

Fundació

El Lorca F.C neix durant el mes de juliol de 2016 després que l’empresari xinès Xu Genbao adquirís la totalitat de les accions del club La Hoya Lorca C.F, fundat l’any 2003. D’aquesta manera l’equip canvia de nom i neix l’actual Lorca F.C

L’estadi

El Francisco Artés Carrasco veu per primera vegada futbol professional. | FOTO: AD Mérida

Amb capacitat per a 8120 espectadors, l’estadi Francisco Artés Carrasco deu el seu nom al president del CD Lorca durant els anys 50. Fou inaugurat el 5 de març de 2003 amb un partit enfront el FC Barcelona amb victòria blaugrana per un gol a quatre. L’estadi va servir d’hospital durant el greu terratrèmol que patí la ciutat l’11 de maig de 2011.

El propietari

L’empresari xinès Xu Genbao és el propietari del Lorca F.C | FOTO: youtube.com

Xu Genbao és una autèntica llegenda a la Xina. Ex jugador, ex entrenador ex seleccionador i empresari multimilionari arribà a la ciutat de Lorca el 2016 adquirint la totalitat de les accions del club. En poc més d’un any aconseguí l’ascens a la lliga de futbol professional.

Anys abans va fundar el Shangai SIPG F.C que actualment milita a la Chinese Super League (1a Divisió de la Xina) i està dirigit per l’ex tècnic del Chelsea entre d’altres, André Villas-Boas. El novembre de 2014 va vendre aquest club a l’empresa Shanghai International Port Group.

Jugadors a seguir

  • Eugeni Valderrama

Eugeni Valderrama no podrà participar en el partit d’aquest dissabte per lesió. | FOTO: LaLiga

El migcampista tarragoní no es podrà enfrontar al seu ex equip. Jugador amb molta classe i visió de joc arriba aquesta temporada en qualitat de cedit pel Valencia Mestalla. Ha disputat onze partits i ha anotat dos gols.

  • Cristian Bustos

Bustos intentarà ser l’ombra de Sergio Tejera. ! FOTO: Marca

Un autèntic rodamón del futbol. El veterà migcentre aporta experiència a un equip novell a la categoria.

Dades a recordar

La meitat (7) dels gols aconseguits aquesta temporada per l’equip murcià (14) han estat marcats en el darrer quart d’hora de partit. 

Estadístiques històriques

  • Temporades a Primera Divisió: 0
  • Temporades a Segona Divisió: 1 (17/18)
  • Temporades a Segona Divisió B: 4
  • Temporades a Tercera Divisió: 3

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here