L'ex-grana torna com a entrenador d'un Lorca que està en posicions de descens

Curro Torres torna al Nou Estadi

El partit de dissabte significarà el retorn de Curro Torres a Tarragona. El que va ser jugador del Nàstic durant una temporada i mitja arriba ara com a entrenador del Lorca, equip al que no li han anat gaire bé les coses en aquest primer tram de lliga.

L’ara entrenador nascut a Alemanya va arribar lliure la temporada 2009/2010 a la Budallera procedent del València. Ho va fer amb un gran bagatge com a futbolista a les seves esquenes, havent militat al club ‘ché’, al Recreativo de Huelva, el Tenerife o el Murcia.

El seu pas com a jugador grana no va ser gaire afortunat; només va disputar un total de 90 minuts com a jugador en una victòria per la mínima contra el Girona, i és que va estar quatre mesos fora dels terrenys de joc per un trencament al tendó d’aquil·les.

Va penjar les botes la temporada següent, a la 2010/11, i a partir d’aquí va començar la seva trajectòria com a entrenador, passant primer pel València Mestalla on ha dirigit un total de 124 partits i fitxant enguany pel Lorca.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here