La lesió del davanter grana no és tant greu com s'esperava

Uche es perdrà el partit davant el Lorca per lesió

El cop que va rebre Ikechukwu Uche aquest passat diumenge a Soria en la victòria del conjunt grana davant el Numancia el tindrà apartat dels terrenys de joc com a mínim entre dues i tres setmanes.

El nigerià, que aquest dimarts es va sotmetre a proves per aclarir l’abast de la seva lesió, pateix una lesió al recte femoral de la cama esquerra, tal i com ha publicat el Nàstic aquest dimecres a la tarda al comunicat mèdic de la seva pàgina web.

Com és costum, el club no anuncia el temps que el jugador haurà d’estar de baixa, però és segur que Uche es perdrà el partit de dissabte al Nou Estadi davant el Lorca i, probablement, la visita al Sadar per enfrontar-se a l’Osasuna, divendres de la setmana vinent.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here