Cornellà, darrera parada abans d’una nova final

El Nàstic visita Cornellà amb la possibilitat de plantar-se a una nova final de la Copa Catalunya

0
El Nou Municipal de Cornellà, feu de l'equip verd. | Foto: stadiumdb.com

El Nàstic visita aquest dimecres (20:15h en directe per Nastic.cat) el Nou Municipal de Cornellà en les semifinals de la Copa Catalunya. Una última aturada abans del que podria ser la seva segona final consecutiva a la Copa Catalunya, després de jugar-la i fer-se amb el títol l’any passat a Olot davant el Girona.

Després de superar al Vilafranca als penals en l’anterior eliminatòria, el conjunt tarragoní buscarà arribar al darrer partit per la via de la victòria, fet que encara no ha aconseguit assolir des de la seva participació de l’any anterior.

Rodri ha deixat clar aquest dimarts en roda de premsa que l’onze titular serà un mixt entre jugadors del primer equip i de La Pobla de Mafumet, tal i com ja va succeïr a Vilafranca. Així doncs, jugadors del primer equip amb menys minuts com Juan Muñiz, Carlos Blanco, Brugui o Roger Figueras tenen pràcticament assegurada la seva presència a l’onze grana.

Qui també serà titular serà el porter madrileny Bernabé Barragán. El mateix Rodri ha confirmat la seva titularitat en roda de premsa, deixant la porta oberta a la participació de Perales en funció del resultat i del transcurs del partit.

La importància de la competició

El tècnic barceloní del Nàstic ha volgut aclarir que el conjunt grana es pren seriosament la Copa Catalunya. “Per a nosaltres és un partit oficial i li donem la importància que es mereix”.

Tot-hi així, Rodri també té clar que la veritable prioritat del conjunt grana és el partit de diumenge a Soria davant el Numancia.

Comentaris

avatar