Es reivindiquen (1-2)

Cop d'autoritat a domicili per part de la Pobla

0
Rayco i Adri celebrant el gol del partit contra el Reus. Foto: Lluís Milián - Diari de Tarragona.

Triomf de la Pobla de Mafumet aquest diumenge al camp del Figueres per 1-2. La victòria sumada en terres gironines serveix per arribar a la xifra de 25 punts i empatar amb el Prat, quart classificat i en zona de play-off. Un cop sobre la taula dels de Pavón que es mantenen en el pols per entrar a les posicions priviegiades.

Pol Prats ha avançat el filial del Nàstic en el minut 23. L’extrem juvenil ha anotat el seu segon gol aquesta temporada. La reacció del Figueres ha estat immediata, i és tant sols un minut després, Gil Muntadas ha empatat el matx. L’ex-jugador grana ha marcat l’1-1 amb un xut des de la frontal de l’àrea. Just abans del descans, Ferran Grau ha vist la segona groga. El conjunt empordanès ha hagut de jugar el segon temps amb un menys.

En el minut 64, Rayco ha fet l’1-2 definitiu amb un gol de cap, després d’una centrada de Pol Prats. El Figueres, amb 10 sobre la gespa, no ha aconseguit capgirar el marcador en la darrera mitja hora de joc. La defensa grana ha sabut contrarestar les accions d’atac dels locals i d’aquesta manera la Pobla ha acabat sumant els tres punts.

Comentaris

avatar