El Nàstic evita el descens per sisena setmana consecutiva

Els de Rodri tenen ara un marge de 2 punts respecte els llocs de descens

0
COMPARTIR
Manu Barreiro celebra amb els seus companys el gol aconseguit davant l'Oviedo. | Foto: laliga.es

Malgrat la derrota per 1-2 davant l’Oviedo al Nou Estadi aquest passat diumenge, el Nàstic continua fora de les places de descens, i ja són sis les setmanes que fa que l’equip grana no entra a la zona perillosa de la classificació.

De fet, des de la jornada 9, on el conjunt de Rodri va vèncer al Granada per 2-0 a casa, els tarragonins no han tornat a entrar als llocs que condueixen a Segona B.

El que sí s’ha vist reduït és el marge de punts respecte el 19è classificat. Si fa una setmana la distància amb el Lorca era de 3 punts, avui els murcians han retallat un punt amb el Nàstic, que es situa a dos punts per sobre de la zona de descens.

Comentaris

avatar