L’1×1 del Nàstic-Oviedo

0
El nigerià va tornar a ser clau tot i la derrota grana. | FOTO: LaLiga

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 14 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (7): Tranquil. No va patir gaire amb les accions ofensives del rival. Malgrat tot encaixà dos gols son poc més podia fer. Gairebé atura el penal que costà al Nàstic la derrota

Daisuke Suzuki (3): Pèssim. Mal partit i mala temporada del central japonès. En aquesta ocasió va jugar de lateral dret. Lent en transicions, ineficaç en el desenvolupament del joc, es mostra insegur i gens contundent. Regalà un més que discutible penal.

Abraham Minero (5): Tímid. Porta dues jornades en un baix estat de forma. No es va sentir a gust jugant de lateral. Durant el primer temps va aportar perill per banda però un cop es va retrobar amb Javi Jiménez es van molestar.

Bruno Perone (3): Tronc. La titularitat del central comporta perill pels seus companys. Va cometre un infantil penal que el Real Oviedo no va ser capaç d’aprofitar. Ha de millorar si vols ser útil en aquest equip.

Xavi Molina (5): Nervi. Massa contundent i un xic nerviós. Va cometre faltes del tot innecessàries. Tot i així va ser el millor defensor grana.

Jon Gaztañaga (5): Desbordat. Sense Zahibo el jugador basc es col·lapsa, no es capaç d’assumir un rol destructiu al mig del camp. Una llàstima que només aporti quan juga de complement.

Sergio Tejera (6): Desil·lusionant. Tothom esperava el retorn del barceloní i aquest va defraudar. No va assumir lideratge a la medul·lar i notà la falta de ritme. Tot i així no cal preocupar-se ja que si Tejera agafa el ritme de joc l’equip canvia de cara.

Juan Delgado (5): Gris. Lluita, s’ofereix i vol ser partícip del joc col·lectiu. Tot i així un cop amb la pilota als peus peca d’impetuós i erra sovint en la presa de decisions.

Maikel Mesa (5): Inofensiu. La banda no és el seu hàbitat natural i ell ho sap. Qui no ho sap sembla ser Rodri que s’escarrassa en aïllar-lo del joc grana.

Ikechukwu Uche (7): Vital. La sensació de perill que genera el nigerià és innegable. Li va faltar el gol. Va ser murri provocant el penal de l’únic gol del Club Gimnàstic.

Manu Barreiro (7): Treballador. El gallec es va passar els 90 minuts actuant com a referència d’un equip que viu sovint de segones jugades. Merescut gol que pot fer-li pujar la moral.

Javi Jiménez (5): Lent. No es va entendre amb Abraham Minero  i entre els dos van col·lapsar la banda esquerra. Comença a entrar en una mala dinàmica.

Wilfried Zahibo (6): Ascendent. De ser un descartat a aportar cada cop que juga. Durant la poca estona que passà damunt la gespa el francès va voler arreglar els errors de la resta dels seus companys. De ganes no li falten.

Jean Luc Assoubre (6): Elèctric. L’ivorià és un dièsel que a poc a poc es va escalfant. Havia d’entrar abans al terreny de joc per portar de corcoll als asturians amb les seves driblades. Comencem a veure un Jean Luc inspirat.

Rodri (3): Mala lectura de partit del tècnic grana. Va errar en el tempo dels canvis. Va jugar amb foc regalant la possessió al rival i finalment es va cremar.

Comentaris

avatar