Mossa, avui vestint de blau al Nou Estadi. | Foto: laliga.es

L‘ex-grana José Maria Angresola Jiménez, conegut com Mossa, ha estat un dels protagonistes del partit d’aquest diumenge davant l’Oviedo, després de provocar el penal que ha permès al conjunt asturià endur-se la victòria.

L’acció, al centre de la polèmica, ha estat comentada per Mossa als mitjans asturians. El que va ser lateral grana durant tres temporades ha reconegut que “quan arribo a la pilota i veig que hi ha contacte em deixo caure, perquè ja vinc desestabilitzat”.

Mossa també ha comentat l’acció del penal provocat per Uche i que ha permès al Nàstic avançar-se al marcador: “Uche ho fa bé; el normal en aquestes accions és que no pitin res”.

1
Comentaris

avatar
+ Nous + Antics + Votats
since1886
since1886

francament, amb el que li ha donat el Nastic, ja li val