Seguir ben amunt

Els pobletans visiten aquest diumenge el camp del Figueres

0
Els de Juanma Pavón es desplacen fins a Figueres aquesta jornada. Foto: CF Reus

La Pobla s’enfronta diumenge (16:30h) a la Unió Esportiva Figueres. El filial del Nàstic buscarà emportar-se els tres punts de la capital de l’Alt Empordà. El conjunt de Juanma Pavón vol seguir ben a prop de les posicions de play-off.

La victòria en del derbi davant el Reus B (1-0) la setmana passada reafirma l’equip de Pavón com un dels candidats a lluitar per ser al play-off d’ascens. Un gol de Rayco de penal va donar els tres punts a un equip que va tornar a deixar la porteria a zero. El tècnic andalús va assolir el primer triomf a la banqueta de La Pobla després de dos partits sense sumar cap punt.

A la convocatòria contra el Figueres hi haurà absències importants. La greu baixa d’Ivan Vidal, per la lesió de llarga durada, obliga a Juanma Pavón a buscar alternatives per suplir el jugador reusenc, que amb el seu bon estat de forma es va convertir en una peça clau de l’equip en el tram inicial del curs. Tampoc hi seran ni Perales ni Pol Valentín. Les convocatòries de Kakabadze i Dimitievski amb les seves seleccions ha fet que Rodri convoqués pel partit del Nàstic davant l’Oviedo als dos jugadors de la Pobla.

L’enfrontament de diumenge serà ben especial per Brugui. El gironí va arribar l’estiu del 2016 a Tarragona després de formar-se a les categories inferiors del conjunt figuerenc, on també hi va jugar al primer equip a Tercera Divisió.

La UE Figueres ocupa la dotzena posició de la taula amb 17 punts, cinc menys que el filial grana. El conjunt empordanès, que acumula tres jornades sense guanyar, va empatar el cap de setmana passat al camp del Santfeliuenc (0-0).

Comentaris

avatar