Sergio Tejera podria tornar a l'onze inicial un cop recuperat de la seva lesió | Foto: LaLiga

Gimnàstic de Tarragona i Real Oviedo es veuran les cares diumenge a la tarda en un enfrontament entre dos conjunts amb sensacions similars. Els tarragonins volen demostrar que les sensacions viscudes durant els partits contra el filial del FC Barcelona i el triomf a Valladolid no són flor d’un dia. Per la seva part els asturians estan decebent i molt a una afició que esperava veure el seu equip immers en la lluita per l’ascens i més en un any on el seu etern rival, l’Sporting de Gijón, es troba a la mateixa categoria del futbol professional.

Rodri veu poc a poc com l’infermeria grana es buida i per aquest partit podrà comptar amb l’esencial Sergio Tejera i el golejador Ikechukwu Uche.

Sergio Tejera arriba a punt per disputar un matx en un moment crucial de la temporada ja que l’equip es troba passejant pel fil del descens i la zona mitja de la taula. L’any passat el jugador barceloní remà a contracorrent en un encontre que se li posà coll amunt a l’equip grana i en una segona part miraculosa el “23” del Nàstic empatava el partit a dos donant esperances a una afició decebuda per l’actuació de l’equip aquella temporada.

Aquesta incorporació de Tejera a l’onze inicial podria fer caure del mateix a Wilfried Zahibo, que davant l’absència de l’ex del Chelsea, ha quallat bones actuacions aportant treball i sacrifici a la zona medul·lar.

Torna el golejador grana

Un altre nom destacat és el d’Ikechukwu Uche. El màxim artiller grana es troba al 100% per tornar a l’onze titular acompanyant presumiblement a Manu Barreiro a la punta d’atac. La connexió Nigèria-Galícia pot ser vital pel desenllaç del Club Gimnàstic aquesta temporada.

D’altra banda Rodri no podrà comptar amb els internacionals Dimitrievski i Kakabadze, sent ambdós jugadors fundamentals en l’esquema tàctic del tècnic. L’absència del macedoni i el georgià, per compromisos amb les seves respectives seleccions, torna a obrir el debat sobre si la lliga de segona divisió hauria o no d’aturar-se com ja fa el Championship anglès. Djetei, Omar Perdomo, Eddy Silvestre i Álvaro Bustos causen són també baixa per lesió.

Qui si podria debutar amb la samarreta del Club Gimnàstic seria Jean Marie Dongou, que ja s’entrena amb normalitat amb el grup i podria aportar caràcter i velocitat a l’equip. Així doncs un possible onze del Nàstic seria el format per Bernabé Barragán, Javi Jiménez, Daisuke Suzuki, Xavi Molina, Bruno Perone, Jon Gaztañaga, Sergio Tejera, Maikel Mesa, Juan Delgado, Ikechukwu Uche i Manu Barreiro.

El retorn de dos mítics al Nou Estadi

Per la seva part el Real Oviedo ha viajat a Tarragona amb gairebé tot exceptuant dos puntals com són el davanter Toché per lesió i el lateral Johannesson convocat amb la selecció d’Islàndia. Entre els divuit convocats per Anquela destaquen els exgranes Rocha i Mossa i l’ex del Reus Deportiu Ramon Folch. L’Oviedo es troba en una dinàmica extranya, venint de guanyar 3 a 2 al CD Lugo però deixant una sensació amarga de joc.

Els del Carlos Tartiere volen pujar de categoria i per aquest motiu cal que esborrin els temors i les males sensacions començant una dinàmica positiva a Tarragona.

Un possible onze asturià seria el format per Juan Carlos, Carlos Hernández, Forlín, Christian Fernández, Mossa, Cotugno, Mariga, Ramon Folch, Berjón, Linares i Aarón.

L’encontre serà xiulat pel senyor Valentín Pizarro Gómez del col·legi madrileny, sent aquest l’àrbitre del derbi de la passada campanya a Tarragona on el Club Gimnàstic perdé 0 a 1 davant el Reus Deportiu.

Comentaris

avatar