Dongou s’estrena a una convocatòria amb el Nàstic

El camerunès està plenament recuperat de la seva lesió i sembla que ja ha agafat la forma física necessària. També torna a una convocatòria Tejera després de superar la lesió muscular.

0
Dongou i Perales en un entrenament. |Foto: Gimnàstic de Tarragona

Jean-Marie Dongou entra per primer cop en una convocatòria grana. El camerunès va arribar lesionat al Nàstic aquest estiu i ha estat realitzant una pretemporada a banda per agafar la forma física. Ja fa un parell de setmanes que Rodri va comentar que el davanter estava entrenant molt bé i començava a participar en alguns entrenaments amb la resta de companys. Demà es vestirà de curt al Nou Estadi però caldrà esperar per veure si el tècnic li dóna alguns minuts. Una altra de les novetats a la convocatòria és Tejera. El migcampista ja està totalment recuperat de la seva lesió i sembla que tornarà a ocupar el centre del camp des del principi. També torna a anar convocat el jugador de la Pobla, Pol Valentín. La baixa de Kakabadze per seleccions li ha obert la porta al jove lateral dret.

Sorprèn veure a la convocatòria la presència de Dimitrievski. El macedoni ha disputat avui un partit amistós amb la seva selecció però sembla que el tècnic esperarà per ell fins l’últim moment. Per si de cas, Rodri també ha incorporat a la convocatòria a Bernabé i Perales. Tot fa pensar que Bernabé Barragán serà qui ocuparà la porteria.

En defensa Rodri s’emporta, a banda del ja comentat Pol Valentín, a Javi Jiménez, Xavi Molina, Perone i Suzuki. Probablement, la parella de centrals estigui formada per Molina i Perone, el lateral esquerra l’ocuparà Javi Jiménez i al dret quedarà disputat entre Suzuki i Valentín. Pel mig del camp el tècnic català compta amb Gaztañaga, Zahibo, Juan Muñiz, Maikel Mesa i Tejera. Probablement Tejera recuperi la titularitat acompanyat de Gaztañaga i Mesa. Per bandes el tècnic podrà posar a Jean Luc i Abraham o deixar caure per aquesta zona a Mesa o Delgado. En atac Rodri és on més variacions té. Els atacants convocats són Delgado, Uche, Barreiro i Dongou.

A continuació podeu veure la llista completa de convocats:

Llsita de convocats pel partit contra l’Oviedo. |Foto: Gimnàstic de Tarragona

Comentaris

avatar