Dongou podria debutar diumenge davant l’Oviedo

El camerunès ja està recuperat de la seva lesió

1
Dongou, entrenant-se a l'annex del Nou Estadi. | Foto: Gimnàstic de Tarragona

Arriba el moment més esperat de Jean-Marie Dongou. El camerunès, que va arribar el passat mes d’agost lesionat a Can Nàstic, ja entrena amb el grup i si Rodri ho decideix oportú podria fer-lo debutar aquest mateix diumenge coincidint amb la visita de l’Oviedo al Nou Estadi.

Dongou, de 22 anys, ha passat per les files del Zaragoza i del FC Barcelona abans d’arribar a Tarragona, on el seu fitxatge va generar certa expectació.

Tejera i Emana, també recuperats de cara a diumenge

Qui probablement també estarà disponible per a Rodri aquest diumenge és Sergio Tejera i Stéphane Emana. El migcampista barceloní ja s’ha entrenat aquest dimecres amb la resta de companys i el camerunès també estarà apunt.

Comentaris

avatar
+ Nous + Antics + Votats
NastikerCAT

Tinc ganes de veure’l, tot i que amb la ratxa que portava Uche crec que és prioritari recuperar-lo per l’11 titular si està en condicions i a veure si segueix amb l’olfacte. A la segona meitat que entri Dongou en el seu lloc.