L’1×1 del Valladolid-Nàstic

0
Maikel Mesa va gaudir d'un partit gairebé immillorable. | FOTO: La Liga

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 13 del campionat de la Liga 123.

Stole Dimitrievski (9): Essencial. El macedoni travessa un estat de forma òptim. Va ser clau un cop més per mantenir la porteria a zero amb aturades estelars. Va patir molèsties durants els darrers minuts de joc que por poc fan que no acabi el partit.

Otar Kakabadze (8): Pulmó. El georgià està cada cop més integrat al joc grana i a la lliga. Serví el primer gol del Nàstic amb una centrada que Maikel Mesa aprofità.

Javi Jiménez (6): Correcte. No aporta tant ofensivament com al principi de temporada però es mostra segur i contundent. A vegades comet errors que poden passar factura a l’equip.

Daisuke Suzuki (4): Insuficient. Va cometre dues mans que l’àrbitre no va veure. Fluix partit del japonès que sembla que no va aprofitar la seva oportunitat.

Xavi Molina (7): Sacrifici. El de la Canonja va actuar de meravella de central sent contundent i segur. Durant els últims minuts del partit va actyar com a pivot defensiu.

Wilfried Zahibo (7): Guardaespatlles. El treball del francès és primordial en aquest equip. Treballa a l’ombra i facilita la feina dels seus companys més ofensius.

Jon Gaztañaga (6): Unió. Unir les línies era el treball de l’ex de la Reial Societat. Complí amb nota aquesta funció. Cada vegades es complementa millor amb Zahibo.

Jean Luc Assoubre (7): Il·lusionant. Encara no hem vist el millor Jean Luc, però cada cop desequilibra més i ens recorda aquell jugador de fa dues temporades. El gol anotat li pot valer per agafar confiança.

Maikel Mesa (9): Punyal. Dues arribades, dos gols. Gran partit del canari que un cop més va actuar pel carril central. Es troba en un estat de forma increible. Es va retirar del terreny de joc amb molèsties.

Juan Delgado (7): Incomprensible. Bon partit del xilè encara que no entenem com amb la qualitat que té no ens obsequia amb aquests partits més sovint. Gran control i passada en el darrer gol tarragoní.

Manu Barreiro (6): Solitari. Ningú posa en dubte l’esforç del gallec però troba a faltar molt a Ikechukwu Uche. Li costa generar ocasions de gol.

Bruno Perone (6): Complidor. Va sortir al terreny de joc per aturar el joc aeri local i ho va complir.

Abraham Minero (5): Desapercebut. No va ser titular tot i sent dels millors en els últims partits. Tingué poc temps per demostrar quelcom.

Álvaro Bustos (5): Invisible. Aportació practicament nul·la  de l’asturià. S’espera molt d’ell.

Rodri (8): Visionari. Bon plantejament i estudi del rival. Juntà les dues línies de quatre per ofegar les transicions ofensives locals. Ordenà a l’equip que sortís ràpid i la sort li va somriure. Aquesta setmana pot respirar tranquil.

Comentaris

avatar