Els grana s’emporten el derbi (1-0)

La Pobla supera al filial reusenc gràcies a un gol de Rayco de penal

0
Adri Gimeno i Jesús López en una acció del partit d'avui. Foto: CF Reus

La Pobla de Mafumet s’ha imposat al Reus Deportiu B en el derbi de filials del Camp de Tarragona. Un solitari gol de Rayco, de penal, just abans del descans, ha donat els tres punts al conjunt de Juanma Pavón. L’ex-tècnic del Recreativo de Huelva ha assolit la seva primera victòria des de la banqueta pobletana.

El domini del primer temps se l’han anat alternant ambdós equips. Primer ha sigut la Pobla, l’equip que ha començat més endollat des del minut 1. Brugui ha tingut una primera ocasió només començar el partit, però el porter reusenc ha pogut evitar l’1-0.

Tot i això, el Reus B anava trobant-se més còmode a mesura que passaven els minuts. El conjunt de Lluís Albesa s’ha fet amb la possessió de la pilota i ha disposat d’oportunitats clares per marcar. L’àrbitre ha assenyalat en el 39′ un penal sobre Pol Valentín. Rayco ha estat l’encarregat de transformar el xut i obrir la llauna.

A la segona meitat el Reus ha sortit a buscar el gol de l’empat. Els roig-i-negres eren amo i senyor de l’esfèrica. La sòlida defensa pobletana resistia l’embastida visitant, i el cronòmetre anava corrent. Perales, una vegada més, tornava a ser decisiu amb grans intervencions. La Pobla ha pogut combatre les jugades del rival i ho ha intentat amb diversos contraatacs per sentenciar el matx.

El filial reusenc cercava el gol a la desesperada, però el marcador ja no es mouria. La Pobla suma un triomf important que el situa a dos punts de la zona de play-off.

Comentaris

avatar